Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Disk Emekli Sen Karabağlar Şubesi Açıldı

Disk Emekli Sen Karabağlar Şubesi açıldı. Açılış töreninde “Emek mücadelesinden emekli olunmaz” vurgusu yapıldı.

Disk Emekli Sen Karabağlar

Disk Emekli Sen Karabağlar Şubesi, dün gerçekleştirilen tören ile açıldı. Açılışa, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı İhsan Yıldız, Disk Emekli Sen Karabağlar Şubesi Başkanı Bünyamin Yolal, Hüseyin Güneş, Şengül Yanar, Semra Gökdemir, Şerife Baktümur, Mehmet Ulucan, Nural Alaşahin katıldı.

“33 BİN EMEKLİNİN SORUNLARINA EĞİLECEĞİZ”

Açılış konuşmasını yapan Emekli Sen Karabağlar Şubesi Başkanı Bünyamin Yolal, emeklilerin sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf edeceklerini ifade etti. Yolal, “Ülkemizde antidemokratik uygulamalardan etkilenenlerin baişında emekliler ve emekçiler gelmektedir. Bizler Disk Emekli Sen olarak ilçemizde 33 bin emeklinin tüm sorunlarına eğilmeyi ve çözüm yolları aramayı kendimize görev edinmiş bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

“ZAYIF HALKA OLMAYACAĞIZ”

Emek mücadelesinin hayat boyu sürdüğünü dile getiren Yolal, konuşmasına;

“Ülkemizde yaşam koşullarının yükseltilmesi ancak mücadele ile mümkün olacaktır. Biz emekliler faşist sistemde hiçbir zaman yılgın ve zayıf halka olmayacağız” şeklinde devam etti.