Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe-Antalyaspor maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’de perde açılıyor. Sezonun ilk haftasında Süper Lig’de İzmir temsilcisi Göztepe kendi evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Peki, Göztepe – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Mücadele ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz..

Spor Toto Süper Lig'de

Geçtiğimiz sezonu çalkantılı bir biçimde geçiren ve son hafta aldığı 3 puan ile ligde kalmayı başaran İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe, Süper Lig’in 2019-2020 Cemil Usta sezonunda ilk maçını kendi evinde Antalyaspor ile oynuyor. Göz-Göz’ün Bornova Stadı’nda Antalyaspor’u ağırlayacağı mücadele ilk olarak 19.15 olarak açıklanmıştı ama saat güncellemesi ile maç 18 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te başlayacak. Maçın hakemliğini ise Zorbay Küçük yapacak. Zorbay Küçük’ün yardımcılıklarını Serkan Ok, Yusuf Bozdoğan, Burak Pakkan yapacak. Maçın VAR hakemliğini ise Suat Arslanboğa üstlenecek.

27.KEZ RAKİP OLACAKLAR

Göztepe ile Antalyaspor, pazar günü oynayacakları müsabaka ile 27. kez karşı karşıya gelecekler. İki takımın daha önce oynadığı 26 maçta Göztepe 9 kez kazanırken, Antalyaspor 10 müsabakada 3 puana uzanan taraf oldu. Ekipler 7 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Son iki sezonda oynanan karşılaşmalarda ise Göztepe rakibine üstünlük kurdu. İki takım bu süreçte 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 6 maçta kozlarını paylaşırken; Göztepe 4 maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı. Antalyaspor 1 maçta gülerken, 1 müsabakada ise eşitlik bozulmadı.

Süper Lig’de sezonu pazar günü Antalyaspor maçıyla açmaya hazırlanan Göztepe, rakibini devirerek 4 sezon sonra lige galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor.

GÖZTEPE’DE GELENLER-GİDENLER

Murat Paluli, Eren Derdiyok, Leo Schwechlen, Eren Derdiyok, Bubacarr Sanneh, Hüseyin Bulut, Veli Çetin, Batuhan Kırdaroğlu gibi isimleri kadrosuna katarak yeni sezona hazırlandı. Göztepe, Axel Ngando, Yoan Gouffran, Nabil Ghilas, Kadu, Adama Traore, Famoussa Kone, Tayfur Bingöl, Doğanay Kılıç, İsmail Köse ve Salim İyik isimler ile yollarını ayırdı.

ANTALYASPOR’DA GELENLER-GİDENLER

Göztepe’nin ilk hafta rakibi olan Antalyaspor ise, Aatif Chahechouhe, Amilton, Ufuk Akyol, Harun Kavaklidere’yi renklerine bağladı. William Vainqueur, Jean-Armel Drole
Abdelaziz Barrada, Yekta Kurtuluş, Osman Çelik, Ozan Evrim Özenç, Sergen Yatağan, Mustafa İnan,
Yusuf Çelik, gibi isimlerle yollarını ayıran Antalya sezonun ilk maçında Bornova Stadı’nda Göztepe’nin rakibi olacak.

Maçın tüm detaylarını Egeyön Haber‘den takip edebilirsiniz.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Göztepe Zincir Kıracak

Göztepe – Antalyaspor

Tarih: 18 Ağustos 2019 Pazar

Saat: 21.45

Yer: Bornova Stadı

Hakem: Zorbay Küçük

VAR Hakemi: Suat Arslanboğa

YAYIN: Bein Sports