Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abalı Denizlispor Afyon Deplasmanında

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig 26. haftasında deplasmanda AFJET Afyonspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi iki takımdan son gelişmeler ve muhtemel 11’leri siz değerli okucularımız için hazırladık.

Abalı Denizlispor Spor Toto

Spor Toto 1. Lig 26. hafta karşılaşmasında Abalı Denizlispor 17 Mart Pazar günü saat 13:30’da başlayacak karşılaşmada Zafer Stadı’nda AFJET Afyonspor ile karşılaşacak. Maçı Sakarya bölgesinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Mehmet Salih Mazlum üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Can Cengiz yapacak.

PUAN KAYBI LİDERLİĞİ KAYBETTİREBİLİR

Abalı Denizlispor’un ligin 26. haftasında karşılaşacağı Afjet Afyonspor maçında puan kaybına tahammülü yok. Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor ile kendi evinde karşılaşan lider Denizlispor rakibi ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışında kritik bir 2 puan kaybetti. Denizlispor’un bu puan kaybı takipçisi Gençlerbirliği’nin puanları eşitlemesinin yanı sıra, Adana Demirspor karşısında puan kaybeden Osmanlıspor ile puan farkını açmasını engelledi. Bu doğrultuda Afyon deplasmanında yaşanacak puan kaybı Denizlispor’u liderlikten edebilir. Teknik direktör Yücel İldiz maçla ilgili,”Puan kaybına tahammülümüz yok. Ligi lider bitireceğiz” açıklamasında bulundu.

SAVUNMANIN BEL KEMİĞİ ALPEREN YOK

Abalı Denizlispor’da Afyonspor maçında önemli bir eksik bulunuyor. Ümraniyespor maçında gördüğü sarı kartla ceza sınırını aşan başarılı savunma oyuncusu Alperen Babacan Afyonspor’a karşı takımdaki yerini alamayacak. Alperen’in yerine devre arası transferi Oğuz Yılmaz’ın savunma görev alması bekleniyor. Ayrıca Denizlispor’da sakatlığı nedeniyle Ümraniyespor maçına kulübede başlayıp sonradan oyuna dahil olan kaptan Mehmet Akyüz’ün yeniden 11’e dönmesi bekleniyor. Denizlispor’da dün gerçekleştirilen antrenmanda sakat futbolcu bulunmazken, takım tam kadro olarak antrenmana katıldı.

AFJET AFYONSPOR DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

Spor Toto 1. Lig’de 25 puanla düşme hattının 1 sıra üzerinde 15. sırada bulunan AFJET Afyonspor Denizlispor maçında galibiyet alarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Ligin ikinci yarısında 2 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan takım 10 puan topladı.

AFYONSPOR’DA TANIDIK İSİMLER

AFJET Afyonspor alınan istikrarsız sonuçlarının ardından ligin 21. haftasında Boluspor maçının ardından teknik direktör Orhan Kaynak ile yollarını ayırdı. Takımın başına Denizlispor’un efsane futbolcularından ve teknik direktörlüğünü yapmış olan Yusuf Şimşek’i getiren Afyonspor Şimşek yönetiminde çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7 puan topladı. Afyonspor’da bir diğer tanıdık isim Abalı Denizlispor’un eski oyuncu Taşkın İlter maçta forma giyemeyecek. İlter Karabükspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Devre arasında Abalı Denizlispor’dan Afyonspor’a transfer olan Cenk Güvenç’in ise ilk 11’de olması bekleniyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Abalı Denizlispor ile Afjet Afyonspor tarihlerinde ikinci defa bir resmi müsabakada karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresindeki maçta Denizlispor sahadan 3-0 üstün ayrılmıştı. Afjet Afyonspor lig öncesi hazırlık maçında Denizli’de Denizlispor’u 1-0 mağlup etmişti.

MUHTEMEL 11’LER

Afjet Afyonspor’un karşılaşmaya, Bekir Demircan- Uğur Akdemir, Gökhan Kardeş, Cenk Güvenç, Emre Öztürk, Aykut Uluç, Nazmi Candoğan, Mehmet Güven, Metin Yüksel, Ersel Aslı Yüksek ve Oltan Karakullukçu 11’ie ile maça çıkması bekleniyor.

Abalı Denizlispor’un ise,Adam Stackhowiak- Furkan Şeker, Oğuz Yılmaz, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Kehinde(Burak Çalık) ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR