Abalı Denizlispor Altay’ı Ağırlayacak

Abalı Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 27. hafta mücadelesinde kendi evinde İzmir temsilcisi Altay’ı ağırlacak. Karşılaşma öncesi iki takımdan son gelişmler ve muhtemel 11’ler..

Abalı Denizlispor Altay’ı Ağırlayacak
Yayınlama: 02.04.2019
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 27. hafta mücadelesi liglere verilen Milli Takım ve yerel seçimin arasından bugün oynanacak maçlarla başlıyor. 27. hafta mücadelesinde Abalı Denizlispor 3 Nisan Çarşamba günü saat 19:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Altay’ı ağırlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Mehmet Kağan Bingül ve Ali Tuna üstelenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Hasan Kaçar yapacak.

DENİZLİSPOR ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİ

Spor Toto 1. Lig’de 54 puanla 26. haftayı lider kapatan Abalı Denizlispor liglere verilen Milli Takım ve yerel seçimin arasını Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile yaptığım hazırlık karşılaşması ile değerlendirdi. Denizli’de oynanan karşılaşmadan Ziya’nın golü ile 1-0 üstün ayrılan yeşil-siyahlılar Altay maçı hazırlıklarını sürdürdü. Abalı Denizlispor ligde geride kalan haftalarda Altay, Adanaspor, Boluspor, Giresunspor, Balıkesirspor, Gençlerbirliği, K.Karabükspor ve İstanbulspor ile karşılaşacak.

SAKATLAR TAKIMA İYİLEŞTİ

Abalı Denizlispor’da 26. hafta mücadelesinde Afjet Afyonspor maçında sakatlık geçiren ve Göztepe ile oynanan hazırlık karşılaşmasında görev almayan Recep Niyaz ve Deniz Vural Takıma döndü. Deniz Vural ve Recep Niyaz Pazar günü gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Vural ve Niyaz görev verilmesi halinde Altay maçında sahada olacak. Dış yan bağlarında oluşan yırtık nedeniyle sakatlık geçiren Taha Can Velioğlu ise sezonu kapattı. Ayrıca Denizlispor’da Pazar günü gerçekleştirilen idmanda gerçirdiği hastalık nedeniyle Ziya Alkurt’un antrenmana katılmadığı öğrenildi. Alkurt’un ciddi bir durumunun olmadığı tedbir amaçlı antrenmanda yer almadığı edinilen bilgiler arasında..

ALTAY İKİNCİ YARIDA FIRTINA GİBİ

Altay Spor Toto 1. Lig’de geride kalan 26 haftada topladığı 37 puanla 10. sırada yer alıyor. Geride kalan haftalarda 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar 37 gol attı 27 gol kalesinde gördü. Ligin ikinci yarısında 6 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan takım yükselişte. Play-off potası ile arasında 8 puan fark olan Altay, Denizlispor maçına kazanarak şansını sürdürmek istiyor.

KARAFIRTINALAR PLANI BELİRLEDİ

Teknik Direktörlük görevine Sait Karafırtınalar’ı getiren Altay yükselişe geçti. Tecrübeli hoca Denizlispor maçındaki taktiğini ise belirledi.Sait Karafırtınalar’ın özellikle bitiriciliği çok iyi olan Paixao’yu topla buluşturmaya çalışacağı bildirildi. Savunmaya dikkatli olmaları uyarısı da yapan deneyimli teknik adamın, Denizlispor’un hücumcuları Mehmet Akyüz, Burak Çalık, Recep ve Ziya’ya da özel önlem alacağı kaydedildi. Çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Karafırtınalar, “Denizlispor’un hedefleri belli. Evlerinde iyi neticeler elde ettiler. Biz de ikinci yarıda en çok puan toplayan takımlardan biriyiz. Play-Off oynamak istiyorsak her maça final gözüyle bakıp kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtmalıyız” yorumunu yaptı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ve Altay tarihlerinde 26 resmi maçta karşılaştılar. Bu maçlarda Denizlispor 12 maçta galip gelirken, Altay 6 maçta sahadan galip ayrıldı. 8 Maç ise beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor bu maçlarda 41 gol bulurken, Altay 26 kez fileleri havalandırdı.

MUHTEMEL 11’LER

Abalı Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stackhowiak, Keremcan Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Alperen Babacan, Furkan Şeker, Deniz Vural(Kibong Mbamba), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Altay’ın ise, Aydın Bağ, Yasin Palaz, Gençer Cansev,Ulaş Zengin, Özgür Özkaya, Anton Putsila, Helder Tavares, Andreas Tatos, Leandro Kappel, Ferhat Çulcuoğlu ve Marco Paxio 11’i ile sahada yer alması bekleniyor.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.