Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abalı Denizlispor, Boluspor’u Ağırlayacak

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig 29. hafta karşılaşmasında sahasında Boluspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde iki takımdan son gelişmler ve muhtemel 11’ler..

Abalı Denizlispor Spor Toto

Spor Toto 1. Lig 29. hafta mücadelesinde lider Abalı Denizlispor 13 Nisan Cumartesi günü saat 19:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta Boluspor ile karşılaşacak. Maçı İstanbul bölgesinde Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Samet Çavuş ve Samet Çiçek üstelenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Halil İbrahim Yıldırım yapacak.

ABALI DENİZLİSPOR 12 PUAN YETİYOR

Spor Toto 1. Lig’de 58 puanla lider konumda bulunan Abalı Denizlispor şampiyonluğa kitlendi. Geçtiğimiz haftasonu nefes kesen maç sonunda Adanaspor’u 4-3 mağlup eden yeşil-siyalılar ilk iki sırada yer alan takımların Süper Lig’e yükseleceği 1. Lig’de 3. ve 4. sırada bulunan Hatayaspor ve Osmanlıspor’a 7 puan önünde yer alarak büyük bir avantajı elinde bulunuyor. Kalan 6 Haftada 12 puan toplaması halinde rakiplerinin puanlarına bakmaksızın Süper Lig’e yükselecek.

ZİYA KAYBI, ALPEREN’DE SORUN YOK

Geçtiğimiz Pazar günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan ve Denizlispor’un son dakika golüyle 4-3 kazandığı maçın ardından saha olayları çıkmıştı. Yaşanan olayda Ziya’nın rakip takıma yönelik hareketleri nedeniyle dün PFDK’ya sevk edildiği açıklanmıştı. Yaşanan saha olayları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatnamesinin 44. maddesi gereğince disiplin kuruluna sevk edilen Ziya’nın ciddi bir ceza alabileceği belirtiliyor. 44.Maddeden sevk edilen futbolcuların 4 ila 8 maç arasında ceza verilebileceği ifade ediliyor. Ziya hakkındaki karar Perşembe(bugün) verilecek. Kırmızı kart gören Ziya Boluspor maçında takımdaki yerini alamayacak. Adanaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Alperen Babacan’ın ise yapılan kontrollerinde bir sorun çıkmadığı Yücel İldiz’in görev vermesi halinde Boluspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

TARAFTARDAN ŞAMPİYONLUK KODİDORU İLE DESTEK

Abalı Denizlispor’a Boluspor karşılaşması öncesinde moral vermek için taraftarlar takımı Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosundan, Stadyuma kadar Meşaleler ile Şampiyonluk koridoru yapacaklarını açıkladılar.

TEKNİK ADAM DEĞİŞİKLİĞİ VERİM VERMEDİ

Spor Toto 1. Lig’e Sait Karafırtınalar yönetiminde başlayan Boluspor’da Karafırtınalar ligin 18. haftasının ardından alınan kötü sonuçlar nedeniyle istifa etti. Ligin 21. haftasında takımın başına geçen Orhan Kaynak yönetiminde Boluspor 8 maçlık periyotta 3 galibyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligde 42 puanla 9. sırada bulunan Boluspor’un play-off potasına girmek için çabalıyor.

BOLUSPOR’DA ÖNEMLİ EKSİK AKABUEZE

Boluspor’un önemli oyuncularında takımın oyun kurucusu görevindeki Chukwuma Akabueze haftasonunda oynanan Karabükspor maçında gördüğü sarı kart ile ceza sınırını aşarak Abalı Denizlispor karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Abalı Denizlispor ve Boluspor tarihlerinde 27 defa karşı karşıya geldi. Abalı Denizlispor bu maçlarda 15 defa sahadan galip ayrılırken, Boluspor 9 maçtan üstün ayrılan taraf oldu. İki takım sadece 3 maçta yenişemedi. Abalı Denizlispor bu maçlarda rakip filelere 42 gol gönderirken, Boluspor 31 gol kaydetti. Ligin ilk yarısında Bolu’da oynanan maçtan Abalı Denizlispor 2-1 üstün ayrıldı.

MUHTEMEL 11’LER

Abalı Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stackhowiak, Furkan Şeker, Oğuz Yılmaz(Alperen Babacan), Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Kibong Mbamba, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık, Lanre Kehinde(Burak Altıparmak) ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Boluspor’un ise, Gökhan Değirmenci, Matic Fink, Ümit Kurt, Daniel Dimov, Ufuk Budak, İshak Çakmak, Burak Asan, Umut Gündoğan, Guido Kocer, Mustafa Durak ve Özgürcan Özcan 11’i ile sahada yer alması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR