Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abalı Denizlispor Giresunspor Deplasmanına Çıkacak

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk yarışı veren Abalı Denizlispor 30. hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor ile kaşılaşacak. Karşılaşma öncesinde iki takımdan son gelişmler, muhtemel 11’ler ve iki takım arasındaki rekabet..

Spor Toto 1. Lig'de

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig 30 haftasında 20 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak maçta Giresun Atatürk Stadı’nda Girensunspor ile kaşılaşacak. Maçta İstanbul bölgesinden Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Mehmet Yıldırım üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Burak Taşkınsoy yapacak.

ABALI DENİZLİSPOR LİDERLİĞİ GENÇLERBİRLİĞİ’NE KAPTIRDI

Abalı Denizlispor geçtiğimiz haftasonu oynanan maçların ardından averaj farkı koruduğu liderliğini kaybetti. Kendi evinde karşılaştığı Boluspor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybeden Horoz’dan liderliği kendi evinde Balıkesir Baltok’u 1-0 mağlup eden Gençlerbirliği’ne kaptırdı. Giresunspor maçını kazanarak tekrar liderliğe yükselmek isteyen Abalı Denizlispor, kendi evinde İstanbulspor ile kaşılaşacak Gençlerbirliği’nin de puan kaybını bekleyecek. Süper Lig’e ilk iki sıradaki takımların direkt yükseldiği sistemde Abalı Denizlispor’un en yakın takipçisi 5 puan gerinde 54 puanla üçüncü sırada bulunan Hatayspor.

HOROZ BU HAFTADA ZİYA’DAN YOKSUN

Adanaspor maçının ardından yaşanan saha olaylarında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Ziya Alkurt Giresunspor maçında da sahada yer alamayacak. Ziya’nın cezası bu maçın ardından sona erecek. Takımda sezonu kapatan Tahacan Velioğlu dışında sakatlığı olan oyuncu bulunmazken, kaptan Mehmet Akyüz, İsmail Aissati ve Lanre Kehinde sarı kart sınırında bulunuyor. 3 oyuncu Giresunspor maçında sarı kart görürse 31. haftada oynanacak Balıkesir Baltok maçında sahada yer alamayacak.

GİRESUNSPOR SIKINTIDA

Spor Toto 1. Lig’de kötü günler geçiren Giresunspor 29 puanla düşme potasının 1 sıra üzerinde 15. durumda bulunuyor. İkinci yarıda 12 hafta 12 puan toplayabilen Çotanaklar 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Son haftada liden düşmesi kesinleşen Karabükspor’a karşı alınan 0-0’lık beraberlik takımda moralleri bozdu.

KADRO DIŞILAR VAR

Abalı Denizlispor, ligin 30.haftasında konuk olacağı Giresunspor’da 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Giresunspor’un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ‘Oyuncularımızdan Emre Nefiz, Orhan Taşdelen ve Ba Adama yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.’ denildi.Kadro dışı bırakılan 3 isimden Emre Nefiz ara transfer döneminde Giresunspor’a transfer olmuş 7 maça çıkmış gol ve asist katkısı yapamamıştı. Adama Ba, 17 Maça çıkıp 3 asistlik katkı sağlamıştı. Orhan Taşdelen ise 5 maça çıktı ve gol ve asist katkısı kaydedemedi. Ayrıca Karabükspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Hüsamettin Tut Abalı Denizlispor karşısında forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Abalı Denizlispor ile Giresunspor tarihlerinde 16 resmi müsabakada karşılaştı. Bu maçlarda Denizlispor 7 galibiyet alırken, Giresunspor 5 maçtada sahadan galip ayrıldı. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan maçtan Abalı Denizlispor 3-2 üstün ayrıldı. Denizlispor bu maçlarda 22 gol atarken, 14 defa fileleri havalandırdı.İki takımın karşı karşıya geldiği 2 hazırlık maçında ise Denizlispor’un 1 galibiyeti bulunurken, 1 maçta eşitlik bozulmadı.

MUHTEMEL 11’LER

Girensunspor’un, Kayacan Erdoğan, Çağlar Birinci, Berkan Yıldırım, Mehmet Taş, Michel Landel, Muhammet Reis, Tevfik Altındağ, Ozan Can Kökçü, Renan Foguinho, Cristian Tanase ve Abiola Dauda 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Abalı Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stachowiak- Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Burak Altıparmak(Kibong Mbamba), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık, Mehmet Akyüz ve Lanre Kehinde 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR