Abalı Denizlispor, Urfa’da Elazığspor ile Karşılaşacak

Abalı Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son gelişmeler ve muhtemel 11’leri siz değerli okuyularımız için hazırladık.

Abalı Denizlispor, Urfa’da Elazığspor ile Karşılaşacak

Spor Toto 1. Lig 24. hafta mücadelesinde Abalı Denizlispor 2 Mart Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak maçta Şanlıurfa Gap Stadyumu’nda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Adana bölgesinden Zorbay Küçük yönetecek.Küçük’ün yardımcılıklarını Vural Gül ve Cemal Alpay üstelenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Metehan Alpat yapacak.

DENİZLİSPOR EMANETİ GERİ ALMAK İSTİYOR

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig’de 19. haftada devraldığı liderliği geçtiğimiz hafta oynanan Osmanlıspor maçında aldığı yenilgi ile rakibine verdi. Ligde 3 takımın 47’şer puanla ilk 3 sırayı paylaştığı durumda Osmanlıspor averaj ile birinci sırada yer alırken Abalı Denizlispor ikinci, Gençlerbirliği ise üçüncü sırada yer alıyor. Ligde 14 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Denizlispor’da teknik direktör Yücel İldiz yaptığı açıklamada,”Bulunduğumuz yeri pekiştirmek adına mutlaka kayıpsız dönmemiz gerekiyor” dedi.

RECEP YOK, ABDÜLKERİM DÖNÜYOR

Abalı Denizlispor’da, Recep Niyaz Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Osmanlıspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen başarılı ortasaha oyuncusu zorlu deplasmanda takımdaki yerini alamayacak. Osmanlıspor maçında sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan savunmanın değişmez ismi Abdülkerim ise Elazığspor maçında tekrar formasına kavuşacak.

MAÇ URFA’DA OYNANACAK

Abalı Denizlispor, Tetiş Yapı Elazığspor maçı Şanlıurfa Gap Stadyumu’nda oynanacak. Elazığspor ve TFF 3. Lig ekibi Elaziz Belediyespor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yıkım işlemleri devam ediyor. İhalesi ve projelendirmesi tamamlanan Elazığ Stadyumu olduğu yerde yıkılıp, yeniden inşa edilecek. Takım bu süreçte Şanlıurfa Gap Stadyumu’nda maçlarını oynuyor.

ELAZIĞSPOR LİGDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Spor Toto 1. Ligde zor bir sezon geçiren Tetiş Yapı Elazığspor ligde çıktığı 23 karşılaşmada 13 mağlubiyet, 5 beraberlik ve sade 5 galibiyet alabildi. Topladığı 20 puanla 17. sırada bulunan takım geride kalan haftalarda 27 gol kaydederken, kalesinde 39 gol gördü. Kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle devre arasında birçok önemli oyuncusu takımdan ayrılan Elazığspor ligin son haftasında deplasmanda ligden düşmesi neredeyse kesinleşen Kardemir Karabükspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puan aldı.

ELAZIĞSPOR’DA 2 KIRMIZI KART CEZALISI

Ligde Abalı Denizlispor’u konuk edecek Tetiş Yapı Elazığspor’da 2 kırmızı kart cezalı oyuncu bulunuyor. Deplasmanda karşılaştıkları Kardemir Karabükspor maçında kırmızı kart gören Rüştü Hanlı ve Yiğitcan Erdoğan Abalı Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Kardemir Karabükspor maçında sarı kart cezasını tamamlayan Kadir Taşoğlu ise tekrar formasına kavuştu.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Abalı Denizlispor ve Tetiş Yapı Elazığspor tarihlerinde 16 maçta karşılaştılar. İki takım 7’şer kez galibiyet alırken 2 maç ise beraberlikle noktalandı.

MUHTEMEL 11’LER

Tetiş Yapı Elazığspor’un kaşılaşmaya, Ahmet Sabri Fener-İdrissa Diarra, Kardir Bekmezci, Mustafa Eskihallaç, Gökhan Akkan, Lamine Diarra, Tufan Kelleci, Boubacar Traore, Emir Gökçe, Ahmet Burak Solakel ve Kadir Taşoğlu 11’i ile çıkması bekleniyor.

Abalı Denizlispor’un ise, Adam Stackhowiak- Furkan Şeker, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Kibong Mbamba, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Burak Çalık(Kehinde) ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yayınlama: 28.02.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.