Abalı Denizlispor, Zorlu Adana Deplasmanına Çıkacak

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig 28. hafta mücadelesinde deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi iki takımdan son gelişmeler ve muhtemel 11’ler..

Abalı Denizlispor, Zorlu Adana Deplasmanına Çıkacak
Yayınlama: 05.04.2019
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 28. haftasında Abalı Denizlispor 7 Nisan Pazar günü saat 19:30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Adanaspor ile karşılaşacak. Maçı İzmir bölgesi hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Abdullah Bora Özkara üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Semih Kurt yapacak.

ZİRVE YARIŞINDA BÜYÜK HEYECAN

Abalı Denizlispor Süper Lig’e yükselme mücadelesini sürdürüyor. Hafta içinde oynanan maçlarda takipçisi Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftada Altay il kendi evinde karşılaştı. 1-3 geriye düştüğü maçın uzatma dakikalarında 3-3’lük beraberliği sağlayan yeşil-siyahlılar averaj farkı ile liderliğini sürdürdü. 55’er puanla ligin zirvesinde bulunan Abalı Denizlispor ve Gençlerbirliği’ni 51 puanla Osmanlıspor, 50 puanla Hatayspor takip ediyor.

DENİZLİSPOR İLK DEVREDEKİ PUANINA ULAŞTI

Abalı Denizlispor Osman Özköylü yöneteminde başladığı, 9. haftada Yücel İldiz’in devraldığı ligin ilk devresinde ilk 10 maçta 19 puan toplamıştı. Bu maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik 4 mağlubiyet almıştı. Denizlispor ligin ikinci yarısın ilk 10 maçında ise yine 19 puana ulaştı. Bu maçlarda ise 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ DENİZLİSPOR TEK EKSİK, KEREMCAN BELİRSİZ

Adanaspor karşısında kritik bir maça çıkacak Denizlispor’da sezonu kapatan Taha Can Velioğlu dışında eksik bulunmuyor. Ancak Altay maçın son dakikalarında rakibim ile girdiği iki mücadelede kontrolsüz şekilde düşen Keremcan’ın vücudunda ezik olduğu 2 gün dinlendirileceği teknik ekibin kararını daha sonra vereceği öğrenildi.



ADANASPOR SON HAFTALARDA FORMSUZ

Ligde 33 puanla 12. sırada bulunan Adanaspor ligin ikinci yarısında çıktığı 10 maçta 14 puan topladı. Bu maçlarda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Son haftalarda formsuz bir grafik çizen turuncu-beyazlılar son üç haftada Balıkesirspor ve Gençlerbirliği’ne 1-0’lık sonuçlarla mağlup olurken, son haftada ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor’u yine 1-0 mağlup etti.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Ligin ilk yarısındaki maçtan Abalı Denizlispor 4-2 üstün ayrılmıştı. Denizlispor ile Adanaspor tarihlerinde 35 resmi maçta karşılaştılar. Bu maçlarda Denizlispor 17 galibiyet alırken, Adanaspor 11 defa sahadan üstün ayrılan taraf oldu. 7 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor 53 kez rakip fileleri havalandırırken, Adanaspor 47 defa gol kaydetti.

MUHTEMEL 11’LER

Adanaspor’un karşılaşmaya, İrfan Can Eğribayat, Rodrigo Freitas, Veli Kızılkaya, Onur Akbay, Özkan Taştemur, Hakan Barış, Furkan Özçal, Moussa Bagayoko, Eren Keleş, Gökhan Sazdağı ve Famoussa Kone 11’ie çıkması bekleniyor.

Abalı Denizlispor’un ise, Adam Stackhowiak, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Abdülkerin Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural(Kibong Mbamba), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER: ORAL CAN TATAR

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.