Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abdül Batur’dan Hemşerilerine Ziyaret

Narlıdere Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur İzmir Denizlililer Derneği’ni ziyaret etti.

Narlıdere Belediye Başkanı ve

Aslen memleketi Denizli’nin Honaz ilçesi olan Narlıdere Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur hemşerileri İzmir Denizliler Derneği ve yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Veli Kasap ile birlikte Yönetim ve Çalışma komitesinden Ergül Dülger, Alp Dülger, H.İbrahim Sevinç, Hasan Dedeler, Süleyman Naz, Hürriyet Erbayat, Hüsamettin Durmuş, Dilara Dülger, Aslı Sevinç, Ali Sevinç, Yusuf Ordu, Sebattin Özer, Tufan Aysal ve Nuri Özyurt karşılamada hazır bulundular.

BATUR:”DAHA SIK BİRLİKTE OLACAĞIZ”

31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilmesi halinde Konak Belediyesi binası komşu olan İzmir Denizliler Derneği’ni ziyaret eden Batur,”Bu koşumuza ve hemşerilerimize yeni görevimiz öncesi ilk ziyaretimiz Bundan sonra hemşerilerimizle daha sık beraber olacağız’dedi.

KASAP:”BU ZİYARET BİZLERİ GURURLANDIRDI”

Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur’un ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getiren İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap”Narlıdere de başarılı hizmetlere imza atan hemşerimiz Abdül Batur’un bu sıcak samimi ziyareti bizleri gururlandırdı” ifadelerini kullandı. Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur’a Narlıdere Belediye Başkanlığı döneminde İzmir Denizlililer Derneği’ne yaptığı katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi taktım edildi.

BATUR:”SİZLERE KAPIM SONUNA KADAR AÇIK”

Abdül Batur derneğin önemine vurgu yaparak,”İzmir’de yaşayan binlerce Denizlili hemşerimizi temsil eden İzmir Denizlililer Derneği yöneticilerine ve Dernek Başkanı Veli Kasap’a teşekkürler ediyorum. Sizlere kapım sonuna kadar açık. Bundan sonra Denizli için daha sık buluşacağız”şeklinde konuştu.