Abdülkadir’in devleşmesi Denizlispor’a yetmedi

Denizlispor, Süper Lig’in 41. haftasında Galatasaray’ı konuk ettiği maçtan 1-4 mağlup ayrıldı. Galatasaray’ın 3 penaltı kazandığı maçta Denizlispor’un genç kalecisi Abdülkadir 1 penaltıyı kurtarırken, üçüncü penaltıda topu çelmesine rağmen çizgi ihlali yaptığı için kurtarışı geçerlilik kazanmadı. Lige veda etmesi kesinleşen yeşil-siyahlılar bu mağlubiyetle 28 puanda kaldı.

Abdülkadir’in devleşmesi Denizlispor’a yetmedi
Yayınlama: 11.05.2021
A+
A-

Süper Lig’in 41. haftasında Denizlispor evinde Galatasaray’ı ağırladı. Konuk ekip 22’nci dakikada Halil Dervişoğlu ile 0-1 öne geçti. 35’te Babel penaltıdan farkı ikiye çıkardı. 42’nci dakikada ise Emre Akbaba penaltı atışında Abdülkadir gole izin vermedi.

Mücadelenin ikinci yarısında Denizlispor 62’nci dakikada Recep Niyaz ile farkı bire indirirken, 86’ncı dakikada Galatasaray’ın kazandığı penaltıda Abdülkadir Mustafa Mohammed’e geçit vermedi. VAR kontrolünde çizgi ihlali tespit edilmesi üzerine Mohammed ikinci şansta topu ağlarla buluşturdu. Denizlispor’da Rodallega 85’te ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, 89’ncu dakikada ise Mohammed maçın skorunu belirledi.(1-4)

Denizlispor bu mağlubiyetle 28 puanda kalırken, Galatasaray puanını 81’e getirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.