Aday adayı Eşin, ekibiyle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na ziyaret etti

AYDIN’DA YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARINA İLK BAŞLAYAN İSİMLERDEN BİRİ OLAN AK PARTİLİ RIDVAN EŞİN, EKİBİYLE BİRLİKTE AK PARTİ AYDIN İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET ETTİ.

Aday adayı Eşin, ekibiyle birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na ziyaret etti
Yayınlama: 10.11.2018
A+
A-

Aydın’da yerel seçim çalışmalarına ilk başlayan isimlerden biri olan AK Partili Rıdvan Eşin, ekibiyle birlikte AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na ziyaret etti. Eşin’e çalışmalarından dolayı teşekkür edip başarılar dileyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, bu seçim döneminde zaman sıkıntısı yaşanmayacak şekilde takvim belirlendiğini ve adayların alana daha erken sahaya ineceğini söyledi.

Aydın’da yerel seçim çalışmalarına ilk başlayan isimlerden olan ve yaklaşık bir aydır giydirdiği araçlar ve ekipleri ile saha çalışmalarını sürdüren Rıdvan Eşin, AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatını yaptı. Ankara’da müracaat dilekçesini AK Parti Genel Merkezi’ne teslim etikten sonra Aydın İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Şu an itibari ile Aydın ve ilçelerinin yanı sıra pek çok mahallede çalışma yaptıklarını ve azimle çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, “Aydın’ı el ele vererek AK hizmetlerle tanıştırmak için yola çıktık” diyerek bu konuda heyecanlı ve inançlı odluklarını söyledi.

Şu an itibariyle Aydın’da ilçe belediyeleri ile birlikte 25 aday adaylığı müracaatı olduğunu belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Bu sayı önümüzdeki günlerde artar. Ancak bu yıl genel merkez tarafından seçim süreci takvimi oldukça iyi planlandı. Aralık ayının ilk haftasında adaylar belirlenip süreç içerisinde adaylar alan çalışmalarını tamamlar” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.