ADÜ İletişim Fakültesinden ikincilik ödülü

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN 3. ULUSLARARASI ENGELSİZMİR KONGRESİ KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİ ‘EN-GEL-LE-ME’ KONULU ULUSLARARASI KISA FİLM YARIŞMASINDA, ADÜ İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO TELEVİZYON VE SİNEMA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN CAVİT KARŞAL VE UĞUR DUYMUŞ’UN YÖNETMENLİĞİNİ YAPTIĞI “SEN İSTERSEN” ADLI KISA FİLM, İKİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI.

ADÜ İletişim Fakültesinden ikincilik ödülü
Yayınlama: 06.11.2018
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 3. Uluslararası Engelsizmir Kongresi kapsamında düzenlediği ’EN-GEL-LE-ME’ konulu uluslararası kısa film yarışmasında, ADÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden Cavit Karşal ve Uğur Duymuş’un yönetmenliğini yaptığı “SEN isterSEN” adlı kısa film, ikincilik ödülünü kazandı.

Engellilerin yaşam kalitesini arttırmak, engelli haklarına dikkat çekmek için 1-3 Kasım 2018 tarihleri arasında ’Engelsiz Üretim Modelleri ve İstihdam’ temasıyla düzenlenen 3. Uluslararası Engelsizmir Kongresi’nde, 21 filmin başvurduğu kısa film yarışmasında ikincilik ödülünün sahibi Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri oldu. Ödül töreni 1 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşirken, ADÜ öğrencileri, İletişim Fakültesine kazandırdıkları bu anlamlı ödül için duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.