Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADÜ Rekreasyon bölümü öğrencilerinden ‘Çiz, Oyna, Eğlen’ projesi

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKREASYON BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ REKREASYON UYGULAMASI DERSİ KAPSAMINDA ‘ÇİZ, OYNA, EĞLEN’ PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKREASYON

Adnan Menderes Üniversitesi Rekreasyon bölümü 4. Sınıf öğrencileri Rekreasyon Uygulaması dersi kapsamında ‘Çiz, Oyna, Eğlen’ projesini gerçekleştirdi.

Efeler Yılmazköy Ortaokulu’nda gerçekleştirilen proje kapsamında rekreasyon bölümü öğrencileri proje sponsorları katkılarıyla okula çeşitli eğitim araç-gereçleri hediye etmenin yanı sıra öğrenciler için mangal ziyafeti gerçekleştirdi. Çocuklar için çeşitli spor ve etkinlik sahaları çizimi ile yüz boyama etkinlikleri yapan rekreasyon bölümü öğrencileri daha sonra çocuklar ile birlikte yarışmalar düzenleyerek gönüllerince eğlendi.

Yılmazköy Ortaokulu Müdürü Engin Dindar, okullarında böyle bir etkinlik gerçekleştirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Öncelikle böyle güzel ve anlamlı bir projeyi hayata geçiren ve bu projenin uygulanması için okulumuzu seçen değerli öğrenci arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu kadar değerli sosyal sorumluluk projelerinin uygulanması kültürümüzde zaten var olan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun sürekliliği açısından çok önemli. Öğrencilerimize gösterilen ilgiden hepsi çok memnun kaldılar. Dilerim böyle projeler her zaman devam eder” diye konuştu.