Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Bolvadin’de 2010 yılında işlenen cinayet 9 yıl sonra aydınlatıldı!

Afyonkarahisar’da 2010 yılında gerçekleşen ve kayıtlara faili meçhul olarak geçen cinayet, şüphelinin itirafı ile 9 yıl aradan sonra aydınlatıldı.

Afyonkarahisar'da 2010 yılında gerçekleşen

Afyonkahisar’ın Bolvadin ilçesinde 25 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleşen olay yıllar sonra aydınlatıldı. Boldavin ilçesinin Kemerkaya köyü Akar mevkiinde meydana gelen olayda alınan bilgilere göre, kimliği belirsiz kadın cesedi olayı ile ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yapılan çalışmalarda şahsın Z.Ö. olduğu tespit edildi. Z.Ö.’nün telefon kayıtları incelenerek, R.Ç. isimli şüpheliyle sıklıkla görüştüğü saptandı. R.Ç. isimli şüphelinin alınan ifadesinde Z.Ö. ile ilişki yaşadığını, olay günü ise Konya’dan Afyonkarahisar’a gezme amaçlı geldiklerini, aralarında çıkan tartışma sonucunda Z.Ö.’ yü bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

ŞÜPHELİ 9 YIL SONRA GÖZALTINA ALINDI!

Olay mevkiinde polis ve jandarma refakatinde yer gösterme işlemi yaptırıldıktan sonra şüpheli şahsın savcılıkta ifadesinin alınmasına müteakip Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.