Afyon İhsaniye’de İdris Coşgun ailesine saldıran Ali Keskin’i öldürdü!

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde İdris Coşgun evinde anne babasını yaralayan kavgalı olduğu Ali Keskin’i öldürdü.

Afyon İhsaniye’de İdris Coşgun ailesine saldıran Ali Keskin’i öldürdü!

Edinilen bilgiye göre olay, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi Hacıbeyli köyü’nde meydana geldi. Kütahya’dan Hacıbeyli Mahallesi’ne gelen Ali Keskin 2 arkadaşı ile birlikte kavgalı olduğu İdris Coşgun’un evini bastı. Evin önünde hesaplaşmak istediğini söyleyen ve bağırmaya başlayan Ali Keskin’e İdris Coşgun‘un anne ve babası İdris Coşgun’un evde olmadığını söyleyerek gitmesini istedi. Bunun üzerine Ali Keskin, İdris Coşgun’un anne ve babasına ateş etti. Saçmaların isabet ettiği, baba Şeref Coşgun belinden, Havva Coşgun elinden yaralandı.

Silah sesini duyan İdris Coşgun ise evden silahla çıkarak Ali Keskin’e ateş etti. Ali Keskin, olay yerinde hayatını kaybetti. Ali Keskin’in yere yığıldığını gören 2 arkadaşı da olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

BABA COŞGUN’UN DURUMU AĞIR

Yaşanan elim olayın ardından İdris Coşkun, olay yerinden ayrılarak bir yakının evine gitti ve cinayet silahını da sakladı. Çevrekilerin ihbarı üzerine, olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Anne ve baba Coşgun, Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırıldı.

Şeref Coşgun’un durumunun ağır yaralı olduğu öğrenildi. İdris Coşgun ise, kısa sürede jandarma ekiplerince yakalanarak göz altına alındı. Olay yerinde sadece av tüfeği olduğu, cinayette kullanılan silahın henüz bulunamadığı aktarıldı.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Ali Keskin’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yayınlama: 22.10.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.