Afyon Şuhut’ta feci kaza.. Ali Çetinkaya hayatını kaybetti!

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler ile ölü ve yaralıların kimlikleri belirlendi. Kazada hayatını kaybeden kişinin 90 yaşındaki Ali Çetinkaya olduğu öğrenildi.

Afyon Şuhut’ta feci kaza.. Ali Çetinkaya hayatını kaybetti!
Yayınlama: 12.10.2020
A+
A-

Kaza, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesi Efe köyü yolunun 8. kilometresinde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Şuhut’tan Efe köyü istikametine giden 55 yaşındaki Gazi Gültekin idaresindeki 03 SB 522 plakalı Renault marka otomobil ile karşı yönden gelen 33 yaşındaki Halil Usta yönetimindeki 03 BB 026 plakalı Fiat marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaşlı adam hayatını kaybetti

Bölgeye gelen ekipler 90 yaşındaki Ali Çetinkaya’nın araç içerisinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan Gazi Gültekin için bölgeye 112’ye ait ambulans helikopter istenirken, yaralı helikopterle Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralılar Halil ve Ayşe Usta ile Hasan Akgül’de ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili jandarma tarafından başlatılan inceleme çalışmaları devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.