Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Deda Yazdı: ‘’DENİZLİ İYİ PARTİ’NİN OLDU’’

Denizli İYİ Parti’nin oldu?
Denizli İYİ Parti’nin oldu? Sokakta, kahvede, kulislerde sıkça dillendirilen söylenti gerçek oldu. Peki Denizli İYİ olacak mı? Denizli’de CHP de suskunluk hayal kırıklığı, kulislerde dedikodu, tabanda umursamazlık var. CHP tabanının Denizli’de canı sıkkın. Denizli’nin vekilleri sanki Denizli’de yokmuş gibi, bütün gelişmelere seyirci. Bekleyelim görelim der gibi Denizli’deki gelişmelerle ilgili beyan vermekten çekinir gibiler. Ne oldu peki? İki yıldır aralıksız birebir çalışan Adnan Keskin’e yaşlı dedik. Yaşlı diyenler Adnan Keskin koşarken oturup dedikodu yapanlar. Adnan Keskin’nin kuyusunu kazanlar parti içinde ayak oyunlarıyla bir yerlere gelmeye çalışan tipler.
Adnan Keskin
Denizli’de ben adayım diyen mimar Arif Balkanay deneyimli birikimli . Geçen seçimlerde Merkezefendi Belediye Başkan adayı idi. Kendi gücüyle kendi kampanyasını yaptı. Mücadeleden hiç kopmadan yoluna devam etti. Neden aday olmaz. Çünkü orta yaşlı.
Arif Balkanay
Resmi aday adaylarından Yılmaz İçen iş adamı tekstilci, sürekli partiyle içli-dışlı vekil adayı olmuş. Şimdi de Denizli Büyükşehire aday-adayı .Peki neden olmaz bir an kendine buyruk olabilir mi? Dünyayı görmüş bir adam.
Yılmaz İçen
Biri Eskişehir başkanından genç Adnan Keskin, biri orta yaşlı Arif Balkanay ,bir diğeri Yılmaz İçen iş adamı Ankara beğenmedi.Teklif götürdüler Yazmalı Efe Melike Basmacı adaylığı beğenmedi. Bu hikayelerden yola devam eden CHP genel merkezi bir Denizli’de yenilginin faturasını üstümüze almayalım der gibi Denizli’yi İYİ olsun demiş.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk

Denizli’yi çözemeyen CHP Ege’yi nasıl çözer? Ankara-Antalya –Mersin derken İYİ Parti Denizli’ye talip oldu. Neden oldu? Çünkü yüz on bin oyla en güçlü meclisin aktif, acar, sövebilen, vekili Yasin Öztürk Denizli’nin vekili. Durum buysa Denizli İYİ olsun denmiş.

Beyhan Aslan
İyi Parti Denizli’de iyi hesap etti mi? Kulislere göre adaylık için bakın kimler konuşuluyor. Eski vekil ANAP kökenli Beyhan Aslan .Geçen dönem CHP’nin Denizli Büyükşehir adaylığı için Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla bir tur görüşme yapan Beyhan Aslan belediye başkan adaylığına hem yaklaştı, hem de ısındı. Bu dönem Ankara’da İYİ Parti’den vekillik içinde adı geçen Beyhan Arslan tekrardan kulislerde İYİ aday diye lanse ediliyor. Ama Aslan’ın bu gücünü İYİ Parti Denizli’den yükselen seslerin bastırdığı da iddia ediliyor.
Hasan Kazdağlı
Eski rektörlerden Hasan Kazdağlı, acar bir Acıpayam’lı olarak CHP ve İYİ Parti kulislerinde Ankara’nın ortak adayı olabilir deniliyor.
Ümit Bahtiyar
Seçimlerde dişiyle, tırnağıyla mücadele eden MHP’nin yılmaz mücadeleci ismi Av.Ümit Bahtiyar İYİ Parti’nin ortak adayı olabilir diye kulislerde konuşuluyor.
Şule Türkarslan
Bir yandan da kulislere göre İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk bütün bu gelişmelere sıcak bakmıyor deniliyor. Yasin Öztürk’ün Denizli için önerdiği kadın bir aday var. Bu aday 24 Haziran’da İYİ Parti’nin ikinci sıra milletvekili adayı Şule Türkaslan mı? Türkarslan’ın AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’den oy alabileceği konuşuluyor. Denizli’de İYİ Parti ve CHP ortalık kurdu ama CHP tabandaki kırgınlıkla ve kışında gelmesiyle eldeki üç belediyeyi elden kaçıracak gibi. Bozkurt ilçesi hala kafeste kalmaya çalışıyor. Ama Bekilli ve Buldan elden gitti gidiyor. CHP kan kaybediyor. İYİ Parti ilçelerde ve Türkiye’de anahtar parti. Sonuçlar iyi mi olacak. İyi olursa Bilemiyorum. Bir haftadır Denizli’deyim. Pek iyi göremedim. Denizli’de yoksa İYİ Parti’nin CHP destek adayı İbrahim Şenel mi olacak?
İbrahim Şenel