Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Serkan Özkurt

Ahmet Deda Yazdı… | Kocaoğlu’ndan Sonra

Dile kolay üç dönem sonra Aziz Kocaoğlu: ”Benden bu kadar”dedi. Muharrem İnce hareketiyle birlikte değişim şart diyen başkan, dediğini de yaptı. Sıra bu mesajdan ne anlayanlarda. Kimler değişime önce kendileri uyacaklar bunu göreceğiz.

Aziz Kocaoğlu İzmir kulislerinde inanılmaz bir heyecan yarattı. Adaylık için adı geçenler bir anda çalışmaya başladı. Aziz abi olmazsa BEN olayım dediler.

Peki adı geçenlere bakalım;

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ çoktan bayrağı açmıştı.

Balçova Belediye Başkanı M. Ali Çalkaya’nın adı yankılanıyor.

Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söz ver mi? Karşıyaka kulislerinde bunlar konuşuluyor.

Kamil Okyay Sındır Büyükşehir Belediye başkanlığı için çalışmaya başladı mı?

Peki sakin şehrin başkanı Tunç Soyer ne olacak? Uzun zamandır Kocaoğlu’nun yerine Seferihisar başkanı aday oluyor deniliyordu.

İzmir siyasetinde yerel yönetimler çok önemli. Çünkü Kocaoğlu 3 dönemde ”İzmir Modeli’ni oluşturdu. İzmir üreten, tarımda umutlu, kendini özgür hisseden insanların yaşadığı bir şehir…

Aziz Kocaoğlu’ndan sonra İzmir vekilleri yeni adaylar için ne der?

Eski vekil gazeteci yazar Mustafa Balbay aday olur mu?
Tuncay Özkan’nın adaylığı için kulislerde adı geçmiyor ama İzmir için yerel yönetici olur mu?

Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Kocaoğlu’nun ekibiydi. Yeni dönemde ilçe adayları Kocaoğlu rüzgarının dinmesinden nasıl etkilenecek?

İzmir’de yüzde 64 oy oranıyla Muharrem İnce fırtınası var. CHP bu fırtınadan nasıl bir enerji üretir? CHP İnce enerjisini ince-ince estirmezse İzmir’de uçurtmada uçurabilir. Çünkü HDP, İYİ Parti çantada keklik değil. Karşıda AK Parti ve MHP faktörü var. Yani İzmir’de Kocaoğlu’ndan sonra kartlar yeniden karılacak ve bu kartların dağıtımı İzmir’de sonuçlara renk verecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER