Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Deda yazdı: Müdür Mevlüt Demir soruları

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir önce Denizli’ye atandı. Denizli’de işler yaptı. İyi bir emniyet müdürü olarak Konya’ya ilinin emniyet müdürü oldu. Dedik ki ne torpilli adam büyük bir ile siyaseten güçlü bir ile gitti. Hatta hikayeler yazıldı. Antalya, Alanya’dan siyaseten Dışişleri Bakanıyla aynı mahalleden dediler. Durum böyle olunca hikayenin güçlü kahramanları bizim mahallede cuk diye yerine oturdu.

Geriye ne kaldı. Bizim müdür Mevlüt Demir acar müdür kahraman müdür. Dediğimiz gibi de oldu. Bizim müdür Mevlüt Demir müdür Konya’da FETÖ ile ilgili derin ve ses getirecek operasyonlara imza attı.Konya iplik yumağı gibi çözülürken bizim müdür aniden ve yeniden Denizli emniyet müdürü oldu.

Bizim için yeni hikayeler yazmak için yeni bir bahane ortaya çıktı. Denizli’de görev yapan Vali emekli oldu. Emekliliği gelen bir müdür yerine Mevlüt Demir Denizli’nin pek anlayamadığı bir atamayla Denizli’nin yeni Emniyet Müdürü oldu. Denizli’nin o günlerde genç hızlı ve FETÖ davalarını Türkiye’de ilk açan savcısı rahmetli savcımız vardı. O günlerde Muğlalı savcı sevilen acar bir adamdı. Bu acar savcı elim bir trafik kazasında şoförüyle birlikte hayatını kaybetti. Denizli FETÖ davalarının hızlı başladığı ve İzmir’den sonra en önemli illerinden biriydi. Bir çok iş adamı oda başkanı ve Rektör tutuklusu vardı. Yani yurt dışından bir iki ülkenin bağlı olduğu il Denizli FETÖ örgütü idi.

Denizli siyasette de önemli bir il. AK Parti için Ege’nin en güçlü illerinden biri. Çünkü dört milketvekili ile iki bakan çıkarmış bir ildir. Türkiye’de hangi ilde olursa olsun bürokratlar ve de müdürler değişeceği zaman o ilin milletvekillerinin ve bakanlarının haberi olur. Denizli’nin de bu illerden farkı yoktur. Denizli’nin emniyet müdürü ikinci kez Denizli’ye geliyorsa İki eski bakan ve dört vekilin hiç haberi yok denilebilir mi? Bana göre yüzde bin siyasilerin haberi vardır.

Şimdi sormak istediğim sorular var.

1.Denizli Emniyet müdürü değişirken AK Parti Denizli Milletvekillerinin tavrı ne oldu?
2.Sayın Nihat Zeybekci ve Sema Ramazanoğlu bakanların değişiklikten haberi var mı?
3.Mevlut Demir müdür neden merkeze alındı ?
4-Mevlüt Demir müdür şu meşhur Alanyaspor ve Denizlispor forma tartışmasında dolayı mi merkeze alındı?
5-Alanyaspor başkanı dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşiyle telefonla tartıştığı için mi merkeze alındı?
6-Mevlüt Demir müdürün ismi Alanya Belediye başkanlığına geçtiği için mi merkeze alındı?

Son sorularım şunlar;

Denizli Emniyet müdürünü İç işleri bakanı ve AK parti Gurup Başkan Vekili Cahit Özkan vekile sormadan mı merkeze aldı?

Bizim Denizli AK Partili vekillerin Ankara’da ağırlığı nedir?

Bakanların yanında bir ağırlığı yoksa Denizli’de müdür atamaları bir yana Denizli’nin ağır sorunları için demek ki acilen yeni bakanlar kurulunda bir bakana ihtiyacımız var. Umarım yeni kabinede bir bakanımız olur. Müdür Gitti. Vali olur diyorlar. Önce emekli olur. Sonra ya vekil yada başkan olur.

Güle güle müdürüm.

Bize bir bakan lazım.

Bunun için Denizli’nin bir lobi çalışması var m?