Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Deda Yazdı:”AK PARTİ PENCERESİ”

Egeden Denizli’ye bakınca siyasette

Egeden Denizli’ye bakınca siyasette işler çok net görünmüyor. Siyasette işler hayli flu…

AK Parti penceresinden baktığımızda önce Zeybekci Denizli’ye döner mi beklentisi tansiyonu yüksek tutuyordu. Osman Zolan Denizli’nin adayı mı? Yoksa siyasi bir tatil mi bekliyor derken Zeybekçi İzmir’e aday edildi. Aynı zamanlama ile Zolan’da Denizli’ye aday oldu.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

 

 

 

 

 

 

 

 

Osman Zolan adaylık açıklamasında,Zeybekci’den önce İstanbul’da fotoğrafı çektirdi. Ve resmen Denizli’nin adayı oldu. İşte tam bu noktada Zolan Denizli’nin adayı mı oldu? Yoksa Denizli’nin patronu mu oldu? Kendi dünyasında soru işaretlerinin muhatabı oldu.

Yat kalk, uyan aynaya bak sor kendine patron kim? Cevap:”AK Parti’de patron olmaz. AK Parti’de görevlendirme vardır. Onun için hizmet yarışında var olmak için ne yapmak gerekirse onu yapmalıyım.”demeli AK Partili siyasetçiler kendilerine.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu

 

 

 

 

 

 

 

Bir yandan da hizmet yarışında iyi bir ekip olmalı. İyi bir ekip Büyükşehir kadrosunda mı? Yoksa bütün belediye başkanlarıyla mı  iyi bir ekip olmalı sorusu Ege’de hep gündemde. İlçe belediye başkanlarıyla çalışmak istemediğini ilgili ve gerekli yerlere fısıldamış. Kulislerde dolaşan laflar böyle.Bu fısıltılar üzerine koltukları sağlam görünen Hüseyin Gürlesin ve Muhammed Subaşıoğlu hafif şiddetle bir sinir depremi yaşadı. Zolan’nın halk da karşılığı olduğu kadar Gürlesin’in  ve Subaşıoğlu’nun da vatandaşta karşılığı var.Gönül belediyeciliği yapan AK Parti Zolan’nın ekip bahanesiyle dile getirdiği talep ne olacak bir iki güne Reis’in yurt dışı gezisi bitimi çözülecek.

AK Parti’nin sadece çözülecek sorunu Gürlesin ve Subaşıoğlu değil. Çünkü onlar çiçeği burnunda başkanlar… Merkezefendi ile Pamukkale Denizli seçimlerinin sonucunu belirliyor.Bazen duygusal oyunlar büyük seçimlerin sonucunu adama zehir eder.İşte o zaman faturayı kim öder kimse bilemez.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Çardak ne olacak? Reis’in dediği gibi 15 Temmuz’da dik duranlar mı ayakta kalacak? Yoksa ilçe başkanının kaprisine Çardak Başkanı Mahmut Öztürk yenik mi düşecek? Çardak AK Parti’deki çatışmalar sürekli muhalefete yeşil ışık yakıyor.Çardak’ta İYİ Parti pusuda..

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu

 

 

 

 

 

 

Honaz’da kapı gibi Esnaf Odaları Başkanı Turgut Devecioğlu ne olur? Ne olur demeyin her zaman başkan olur. Çünkü karşısında kim durur ? Asıl merak edilen yeni dönemde de Turgut başkan koltuğunda iki karpuzu taşır mı?

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever

 

Baklan da müdürlükten başkanlığa gelen Yusuf Gülsever bir türlü başkanlığa ısınmadı gibi duruyor.Birden bire çok sayıda aday ortaya çıktı.Görünen o ki Yusuf başkan mola verirse sürpriz bir sonuç çıkacak gibi.

Çivril’de AK Parti kendi içinde ve CHP ile çarpışıyor.MHP ve İYİ Parti şu an seyirci.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk
AK Parti Bozkurt Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Cin
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik

 

 

 

 

 

 

 

Bozkurt’ta AK Parti MHP’nin adayını aldı. Cafer Birtürk sinirlendi. En önemli sorular… Cafer Birtürk sakinleşir mi?İyi parti ne yapar? Güneş enerjisi ile Birsen Çelik tekrar başkan olur mu? Eğer Birsen Çelik hala Büyükşehir adayı ise hayırlı olsun AK Parti’ye Bozkurt.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan

 

Acıpayam’da Dr.Hulisi Savkan değişirse çarşıda kavga büyür. İttifak ne yapar? Sonuç ittifakın matematik işbirliğine bağlı ama hesap zor tutar.

Sarayköy de AK Parti MHP ittifakı var mı? Varsa durum başka yoksa CHP atakta.

Güney’de AK Parti –CHP ile yarışta İYİ Parti ve MHP oyları sonuca etkili olacak. Yani sonuç ortada…

Bekilli’ye karışmıyorum.Çünkü aynı başkan yola devam derse en kötüsü Hayırlı olsun muhalefete.

CHP Serinhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gemi

 

Serinhisar’ın sonucu Cafer Birtürk’e bağlı.Çünkü açık ara Hüseyin Gemi CHP ile önde .

Hasan Gündüz
Yüksel Yılmaz
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan

 

 

 

 

 

 

 

Haydi bu yazıyı Çal’da bitirelim. AK Parti’nin eski belediye başkanı Hasan Gündüz CHP’den atağa geçti. Ankara’da Mansur Yavaş olur da Çal’ da neden Hasan Gündüz olmaz dedi. Parti karıştı… Yeni ilçe başkanı,yeni yönetim Ahmet Hakan’ın durumu yakında netleşecek. AK Parti’de sürpriz adam eski ilçe başkanı Yüksel Yılmaz mı? Çünkü Hasan Helvacı’nın tahsil durumu yetmedi gibi… Ahmet Kocagöz beklemede. Cafer Birtürk Çal’daki karışıklığı fark etmiş herhalde. Adayı Fethi Akcan’ı aylar önce açıkladı.Fethi Akcan Başkan yol alıyor. Görünen o ki Çal’da ittifak adaylara göre sandıkta olacak. Yani Çal da gönül ittifakı sandıkta kurulacak.