Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Deda Yazdı:Cumhurbaşkanı Denizli’de

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti bugün. Hem mutlu bir güne şahitlik yapacak, hem de Denizli’de seçim sürecini gözlemleyecek. Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla bugün resmen evleniyor. Şahidi Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan olacak. Heyecan dorukta. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda vatandaşlara hitap edecek olan Cumhurbaşkanı, Denizli siyasetini meydandan gözlemleyecek. Coşkuya, kalabalığa ve vatandaşın gözlerine bakacak. Ve Denizli’ye yerel seçimler öncesi “Gönül Belediyeciliği’nden” müjdeler verecek. Ben de Denizli’ye gelen Sayın Cumhurbaşkanıma birkaç husustan bahsetmek istiyorum: Denizli’ye Hoş Geldiniz Cumhurbaşkanım. Seçim öncesinde siyaset değil, yürütmekte olduğunuz tek bir konuyu yazmak istiyorum. Sıfır Atık Projesi’ne gösterilen ilgi ve duyarlılık dalga dalga yayılıyor. Çevreye duyarlı bu projelere imza atıldığı için öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli ili çevreye saygılı ve vatandaşları duyarlıdır. Bu duyarlılığı daha da arttırmak gerekli. Sayın Cumhurbaşkanım, sizler sayesinde önem kazanan muhtarlar dalga dalga yayılan “Sıfır Atık Projesi”nde proje ortağı olmalı. Geri dönüşümün mahalle bazında uygulamasında mahalle muhtarları sorumlu olmalı ve bu projeden elde edilen gelirlerden muhtarlık bütçesine pay aktarılmalı. Muhtarlarla birlikte bu proje vatandaşta karşılık bulur. Atıklar mahallede kitap olur, çiçek olur. Çocuklar okur, insan olur. Yani Sayın Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Sıfır Atık Projesi” muhtarlarla harmanlandığı zaman proje Türkiye çapında çok daha hızlı büyür ve dünya çapında bir proje haline gelir.
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 5abd0308eb10bb18dcc441f0.jpg
Emine Erdoğan
Bu önerimizi de sahada yürüttüğümüz çalışmalara dayanarak söylüyoruz. Pamukkale Belediyesi’nin yürüttüğü atıkların geri dönüşüm çalışmalarında “Muhtarlar Yarışıyor” projesi bizlere örnek teşkil ederken, denizlidedahaber.com ve egeyonhaber.com sitelerimizde muhtarlarla yaptığımız röportajlarda önerilerimizin geçerliliğini gördük. Alanda edindiğimiz bilgiler ışığında bizler iletişim çalışmalarına devam edeceğiz. Uzun lafın kısası çevre projelerini vatandaşlarla iç içe kurgulamak daha hızlı yayılması için önem arz ediyor. Son olarak Ege’de Jeotermal’den elektrik üretilmesine asla karşı değilim. Ama elektrik üreten iş adamları, jeotermal suyu çıkarıyor ama reenjekte işini yapmıyor.
Doğamıza saygı anlamında bir de bu işe müdahale etseniz çok mutlu oluruz. Çevreci bütün atılımlarınız için sizi yürekten tebrik ediyorum Denizli’ye hoş geldiniz.” https://www.denizlidedahaber.com/manset/pamukkalede-elektronik-atik-yarismasina-ilgi-yogun/ https://www.denizlidedahaber.com/manset/feslegen-mahallesinin-hemsire-muhtari/ https://www.denizlidedahaber.com/mahallem-ve-muhtarim/babadan-ogula-muhtarlik/