Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
oral can tatar

Ahmet Deda Yazdı:”Denizli’de Adaylar”

Yerel yönetim seçimlerine geri sayım, 4 ay kaldı. AK Parti aday belirleme yöntemlerini bitirdi ve adaylarını açıklamaya başladı.Türkiye’de 40  ili açıklarken ,Denizli’de Büyükşehir için Osman Zolan’a  “tekrar devam et “ dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

AK PARTİ

AK Parti’nin Denizli Büyükşehir’i tekrar alması için Pamukkale ve Merkezfendi seçimlerini alması gerekiyor. Daha önce Pamukkale TV  programlarında dile getirdiğim yorum şöyleydi;“AK Parti Denizli’de tekrar seçimleri almak istiyorsa destinin üzerindeki çatlak izlerine takılmadan o çiziklere cila sürecek dedim. “Cila sürecek ki Osman Zolan ,Hüseyin Gürlesin,Muhammed Subaşıoğlu tekrar kalelerini almak için dünden daha fazla çalışacak. Yani çatlak çizgiler ayrışmadan Denizli`de ‘ENERJİ’ye dönüşecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu

 

Peki kim yapacak bunu? İşte bu formülü genç İl başkanı Necip Filiz kulaklarını tıkayarak ve Denizli’nin gerçeklerine bakarak yapacak. Ve öyle de yaptı. Denizli’de siyasi yol haritasını bugüne kadar en doğru ve parti açısından  faydalı olarak Necip Filiz yürüttü ve yürütüyor.

MHP

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk koşuya erken başladı. Ve yol aldı. Bazen sert bazen politik ama dün dediğini bu gün inkar etmeden kendine yürüyecek bir yol çizdi.20  belediyeden bir Çal var elinde. Çal`ın başkanını ilk adayım diye açıkladı. Fethi Akcan`a verdi yani. Çünkü Çal’da güçlü olmayan MHP ile Cafer Birtürk taktiksel ve de matematiksel dengelerle tekrar yarışın birincisi olma eşiğine geldi. MHP Denizli Büyükşehir adayı olarak Leman Deda Kalkan’ı göstererek, bu seçimlerde kadınlara olan inancını ispatladı. Çal bölgesinde büyük destek gören Kalkan’ı seçimlerde sürpriz yapacak en önemli aday görüyorum.

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk
Mehmet Uz
Leman Deda Kalkan

 

 

 

 

 

 

Cafer Birtürk için bir türlü gülmeyen şansı kendisini vekil yapmadı. Ama Cafer Birtürk Ege’nin en tanınan il başkanı oldu. Ve de Genel Başkan’ın Türkiye’deki gözdesi. Peki şimdi Denizli’de ne olur ? Şimdi Denizli’de Cafer Birtürk hacı arkadaşı Osman Zolan’ın  kazanması için bir güç kaynağı olur. Bir de bir iki ilçede seçimi alır. Sonuç kahraman olur. Bir daha ki vekil seçimleri Mehmet Uz’a şimdiden hayırlı olsun. Mehmet Uz artık vekil olur.

Abdullah Deda
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan

 

 

 

 

 

 

Ege’nin büyüyen müteahhitlerinden Abdullah Deda siyasette Ne olur ? Adaylık için kapısı çalınan Sayın Deda ,öncelikle Çal yöresi Derneği başkanı olarak iyi bir sivil toplumcu olur. Neden derseniz iş adamlığı farklı ,siyasi olmak farklı. Çünkü Abdullah DEDA dişiyle tırnağıyla geldiği bu günü yanlış bir rüzgara feda etmeyecek kadar da akıllıdır.

İYİ PARTİ

Siyasi arenada sesi çıkmayan İYİ Parti şimdi ne yapıyor ? Ege’nin en fazla seçmeni ile seçilen Yasin Öztürk nerede? Nerede diyorum çünkü;Ankara’da İYİ Parti ve CHP üst yönetimi Denizli’de aday kim olsun diyor? Vekil Yasin Öztürk bekle gör sonuçta masaya yumruğu vururum aday benim dediğim mi olur diyecek? Yoksa aradan bir iki ilçeyi İYİ partiye kazanmak için plan mı yapıyor?

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk
Beyhan Arslan

 

 

 

 

 

 

Kulislere yeni düşen dedikodu bombasına göre CHP ile İYİ Parti Ankara’da Denizli Büyükşehir adayımız Avukat Beyhan olsun diyesiymişler. Ben de kulislerin yalancısıyım.

CHP

Politikanın cilvesine bakar mısın? Daha önce CHP’nin Denizli adaylık belirlemelerinde Genel başkan Adnan Keskin’in haberi olmadan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Av.Beyhan Aslan’ı bir öğle yemeğine partiye davet ediyor. O günlerde de Denizli Büyükşehir adaylığı için Av.Kazım Arslan’ın adaylık açıklamasını bekliyor.

Adnan Keskin
CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan

 

 

 

 

 

 

Partideki yemek işi ve gelişmeler Genel Başkan yardımcısı (yerel yönetimlerden sorumlu)Adnan Keskin’in canını sıkıyor. Peki ne oluyor? O günün il başkanı Av. Nuri Çavuşoğlu masaya yumruğu vuruyor. Benim adayım Av. Kazım Arslan diyor mu diyor. Parti meclisi adayı açıklamadan Denizli’de partinin adayını açıklıyor mu açıklıyor. Ve Denizli’nin adayı Av.Kazım Arslan oluyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
Arif Balkanay
Yılmaz İçen

 

 

 

 

 

Peki bugün Denizli’nin adaylığı için yıllardır köy-köy` sokak-sokak çalışacak olan Adnan Keskin mi olacak? Veya son gün müracatıyla partinin namusunu kurtardı denilen Mimar Arif Balkanay ne olacak? Yine kulislerdeki bilgilere göre Kılıçdaroğlu’nuın Denizli’de yakın arkadaşı olan partili Ömer Bulgur’un referansı ile aday adayı olan son anda parti meclis üyeliğinden Büyükşehir adayı olan Yılmaz İçen mi aday olacak? Kim NE olacak abi? CHP’nin vekilleri tatilde mi? Yoksa vekil Kazım Arslan “bekleyelim, çatışmalar bitsin bu hak benim nasıl olsa bunu Kılıçdaroğlu  da biliyor” mu diyor.

Bülent Nuri Çavuşoğlu

 

 

 

 

 

Evet CHP‘de vefa almadığına göre masaya yumruğunu vuracak. Av.Nuri Çavuşoğlu da yok. Peki aday seçimi totoya göre mi olacak ? Yoksa Adnan Keskin’in altını oyanlar, Denizli’de vekillerin görüşü alınmadan Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği bir belediye başkan adayına evet mi diyecekler?

Peki CHP’nin tabanı NE der?

Peki CHP’nin tabanı NE der?

Sonuç:Hepsini 1 nisan günü göreceğiz…

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER