Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Deda Yazdı:”Listen Kadarsın”

Hani derler ya dağ

Hani derler ya dağ fare doğurdu. Aynen öyle CHP’nin milletvekilleri yine bize sormayın ama bir arkadaşımızı yazın diye diye Meclis üye listelerine damga vurmuşlar.

Denizli’nin kaderi iç kavgalara kurban gitti. Düşünün biraz alanda Parti’nin emektarı kapı kapı koşan adam liste dışı partiye fotoğraf çektirmek için gelenler liste içi. Ne anladınız CHP Meclis üyesi listesinden anlayan beri gelsin biraz anlatsın.

Anketlere göre önde ama son ay yani Mart ayı kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.Siz Mart’ın gelişini iyi hesap edemezseniz bu Mart ayı CHP’ye Merkezefendi ilçesinde çokkk umut yaktırır.

İYİ Parti alanı boş bıraktı. Ama İYİ Parti’ye bakıyorum da Makina OSB birinci sıradan oturmuş. Demek ki sanayici MERKEZEFENDİ ilçesinde CHP de gelecek gördü. CHP’den bir meclis üyesi deseydiiii,”aman Allah’ım bütün vekiller bu partinin ne kadar demokratik ve de emekten yana olduğunu haykırırdı. Ama gel gelelim gelecek seçimlerde sıralama daha önemli.Peki gelecek seçimlerde CHP var mı? Ya da şöyle sorayım gelecek seçimlerde CHP’de bu yönetim var mı? Elbette bu soruların yanıtını Nisan’da alacağız. Ammaa Denizli’nin kaderine bakmak.Yıllardır iktidar olma ihtimaline yakın CHP şansını küçük beyinlerin ayak oyunlarına feda etti.

Ey büyük günahkar gizli güçler.Ne oldu neden Basmacı aday olmadı? Neden Kazım Arslan şansını bir kez daha zorlamadı.Hani çok yaşlı partinin abisi iki yıldır köy köy çalışan Denizli’nin yakın dostu inançlı insan Adnan Keskin vardı yaa… Bu seçimlerin favori gücü Adnan Keskin’di. Ama bakan gözler kör oldu.Duyan kulaklar sağır oldu.Ne oldu bize diyenler vatandaşın sesini duyamaz oldu. Demek ki büyük projeler Anadolu’da böyle yürüyor.
Neden yazıyorsun ne olur sonuç diyenler.Bu kafayla bu kadar olur.
Yeni projeler başka bahara..

Ama yeniden Güvercin yeniden Kır At meydanlarda olur.Alanlar renklenir.Hepsi bu kadar. Seçim biter. İlk birler ikiler üçler mecliste. Adaylar nerede ne yaptık derdinde.Aynı hamam aynı tas.Pek değişen birşey yokkk.

Demek ki bu seçimlerde bize hikâye…Ha şu ha buuu. Önemli olan projeler.
Değerli seçmenler kim ne derse desin gelecek için projelere oy ver. Oy ver ki memleket anlasın. Projelere ve insana önem ver ki oyun değer bulsun.
Bu hafta Denizli’de Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ı vatandaş gözüyle izleyerek yazacağım. Sonra İzmir’de durumları gözleyelim.

Kalın sağlıcakla.
Ama sakın
Duygusal olmayın.
Gelecekte günler sizin