Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Yıldız, Son Sürat Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Denizli Milletvekili

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı, Ahmet Yıldız, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Mahalle mahalle, köy köy Denizli’yi dolaşan Yıldız, “Güçlü lider, güçlü Türkiye için durmak yok yola devam” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Yıldız, Denizli’de yürüttüğü seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Her gün en az iki bölge gezen Yıldız, her yerde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinliyor.

Ahmet Yıldız deneyimlerini paylaşmak üzere sık sık TV programlarına davet ediliyor.

Ahmet Yıldız, “Güne Bakış” Programı Katıldı
Ahmet Yıldız, “Güne Bakış” Programı Katıldı

İftar Buluşmalarından

Ahmet Yıldız, Kervansaray Mahallesinde İftara Katıldı

 

Mahalle Gezilerinden

Ahmet Yıldız, İnceler Mahallesi Halkıyla Sohbet Etti
Ahmet Yıldız, İnceler Mahallesi Halkıyla Buluştu
Ahmet Yıldız, Avdan Mahallesi Halkıyla Sohbet Etti

Yıldız vatandaş buluşmalarının yanında teşkilat ziyaretleri de gerçekleştiriyor.

Ahmet Yıldız, AK Parti Bozkurt İlçe Teşkilatı Ziyareti

Deneyimli diplomat Yıldız, Büyükelçilik, konsolosluk, diplomatlık ve son olarak da Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştü. Bulunduğu her görevde devletin kendisine güvendiğini dile getiren Yıldız, “Güvendikleri için de bana hep zor işleri verdiler. Ben de her defasında üstesinden geldim. Ama memleketimiz zor zamanlardan geçiyor. Bizlerin kişisel çıkarlarımızı değil memleketimizin bekasını düşünmesi gerekiyor. İhtiyaç hasıl olunca ben de varım dedim ve memleketimiz için, Tükiye’miz için yola koyulduk. Sizlere de şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum. Denizli ve Türkiye için çalışacağız. Sizlerin desteklerinizle hizmet destanını devam ettirerek Türkiye’nin her bölgesini kalkındırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ahmet Yıldız Kimdir?

Denizli’nin Bozkurt ilçesine bağlı İnceler köyünde doğdu. İlkokulu İnceler İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Denizli’de okudu. Lisans eğitimini, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı.

Mezuniyetinden sonra girdiği Dışişleri Bakanlığı kariyer memurluğu sınavlarını kazanarak 1988 yılı sonu itibariyle Dışişleri Bakanlığı’ndaki merkez görevleri çerçevesinde Ortadoğu, Irak, İstihbarat, Konsolosluk ve Protokol konularından sorumlu birimlerde çalıştı.

Yurt dışında ise Trablus Büyükelçiliği’nde Ataşe, Stuttgart Başkonsolosluğu’nda Muavin Konsolos, Houston Başkonsolosluğu’nda  Konsolos, Şam ve Riyad Büyükelçilikleri’nde Müsteşar olarak hizmet verdi. 2009 – 2011 yılları arasında Türkiye’nin Musul Başkonsolosu; 2011- 2014 yıllarında Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi olarak görev yaptı.

Büyükelçi Ahmet Yıldız Saraybosna Büyükelçiliği görevinin sonunda, 2014 yılı Temmuz ayında, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı olarak atandı. 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanlığı Dışişleri Başdanışmanlığı görevine getirildi.

Temmuz 2016’da Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Büyükelçi Ahmet Yıldız, 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti’den aday olmak üzere ayrıldığı 24 Nisan 2017 tarihine kadar Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevini sürdürdü. Çok iyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Yıldız, evli ve üç çocuk babasıdır.