Ailelerin silahlı kavgasında 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Ailelerin silahlı kavgasında 3 kişi yaralandı

Olay, Afyonkarahisar merkeze bağlı Beyyazı beldesinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kız kaçırma meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 1’i AFSÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine, 2’si ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aynı aileden Hülya A., Yaşar A. ve Hüseyin A.’nın yaralandığı kavga sonrası jandarma ekipleri beldede geniş güvenlik önlemleri aldı.

SON GELİŞME!


Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Yaşar A. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde, Ömer A. ise Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Yaralılardan Hüseyin A’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken cinayet zanlısı Abdullah A. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Öte yandan Yaşar ve Ömer A. ile Abdullah A’nın amca çocukları olduğu öğrenildi.

Yayınlama: 10.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.