Ailesi ile birlikteyken çapraz ateşe aldılar.. İsmail Yiğiter hayatını kaybetti, Eşi ve kızı ağır yaralandı!

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki silahlı saldırıda İsmail Yiğiter hayatını kaybeti. Yiğiter’in eşi ve kızı ağır yaralandı.

Ailesi ile birlikteyken çapraz ateşe aldılar.. İsmail Yiğiter hayatını kaybetti, Eşi ve kızı ağır yaralandı!
Yayınlama: 22.06.2020
A+
A-

Alınan bilgilere göre olay, Kütahya’nı Gediz ilçesinde meydana geldi. İsmail Yiğiter’in kullandığı ve içinde eşi Hatice ve kızı Hamide Yiğiter’in bulunduğu 43 LG 339 plakalı otomobile, Gediz-Uşak kara yolu Yenikent Kavşağı’nda 5 kişi tarafından silahlarla çapraz ateş açıldı. Saldırıda otomobile çok sayıda mermi isabet ederken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Baba İsmail Yiğiter kurtarılamadı.. Eşi ve kızının durumu kritik

112 Acil Sağlık ekiplerince Gediz Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan İsmail Yiğiter yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yiğiter’in eşi ve kızının ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Olay ardından kaçan ve saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edilen şüpheliler İ.M., R.M, E.M., R.G. ve B.G. Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.


Öte yandan, silahlı saldırının sebebinin ise şüphelilerden İ.M’nin oğlu K.M’nin geçen yıl bıçakla öldürülmesiyle ilgili olduğu iddia edildi. Cinayetin, silahlı saldırıda ağır yaralanan Hamide Yiğiter’e sarkıntılık yapıldığı iddiasıyla işlendiği ileri sürülmüştü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.