Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Denizli Adayları Belli Oldu

Ak Parti Denizli’de ilçe

Ak Parti Denizli’de ilçe belediye başkan adayları belli oldu. 24 Kasım’da Ankara’da açıklanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeniden adaylığının açıklanmasının ardından ilçe belediye başkan adayları merak konusu olmuştu. Cumartesi günü İzmir’den açıklanması beklenen listeye Denizli Deda Haber ulaştı.

3 BAŞKAN DEĞİŞİYOR, 3 İLÇE MHP’DE

Ak Parti adaylarını belirledi. Denizli’de 19 ilçenin 3’ü Cumhur İttifakı’ından MHP’ye bırakılırken, Ak Parti’li 10 Belediye Başkanı yeniden aday olarak gösterildi.  Pamukkale’nin durumu ise halen belirsizliğini koruyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu

MEZKEZEFENDİ DEVAM

Merakla beklenen Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkan adaylıklarında bir yer netleşti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yeniden aday olarak devam ediyor.

PAMUKKALE TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Pamukkale Belediyesi’nde ise tartışma devam ediyor. İttifak görüşmelerinde Pamukkale için henüz net bir isme karar verilmiş değil. Görüşmelerde ise Nurcan Dalbudak, Hasan Oymak ve mevcut başkan Hüseyin Gürlesin’in ismi geçiyor. Ak Parti ve MHP’nin bu üç isimden birinde uzlaşmaya çalıştığı ama durumun henüz netleşmediği edinilen bilgiler arasında. Pamukkale’de ittifak bozulursa adaylık şansının Gürlesin’den yana olduğu edinilen bilgiler arasında.

3 İLÇE MHP’DE

Ak Parti Cumhur İttifakı kapsamında ise 3 ilçede MHP’yedestek verecek.  Bu ilçeler ise Buldan,Çal ve Serinhisar olarak belirlendi.Çal’da mevcut başkan Fethi Akcan, Serinhisar’da Halil Öztürk ve Buldan’da ise Mustafa Şevik ittifak adayı olarak MHP’nin Belediye Başkan adayları oldular.

YENİ İSİMLER

Abdurrahman Akdoğan
Hamdi Cin

Hali hazırda CHP’li olan belediyelerde Bekilli’de Abdurrahman Akdoğan, Bozkurt’ta ise Hamdi Cin Aday olarak görevlendirildi.

Çardak, Kale ve Tavas’ta ise değişiklik gerçekleşti. Çardak Belediye Başkan adaylığına Fikret Akyol, Kale Belediye Başkan Adaylığına Osman Bilgin, Tavas Belediye Başkan adaylığına Hüseyin İnamlık gösterildi.

YOLA DEVAM DİYENLER

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş yeniden aday olarak ilçelerinde Ak Parti adına seçimleri göğüsleyecekler.