Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Denizli’den DGC’ye Ziyaret

AK Parti Denizli İl

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Denizli Gazeteciler Cemiyetine ziyaretti bulundu.

AK Parti İl Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği ziyarette, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı DGC üyeleri gazetecilerde hazır bulundu. Ziyarette DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz açıklamalarda bulundu.

”Yasal Düzenleme Gerekli”

Osman Nuri Boyacı;”Nazik ziyaretiniz için öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün biz gazetecilerin bayramı niteliğinde sizlerde bugünde bizleri yalnız bırakmadınız ve yanımızda oldunuz.”dedi. Boyacı teşekkür konuşmasının ardından iktidar partisinin il temsilcilerinden bazı isteklerde bulundu. Boyacı;”Tekonolojinin gelişmesiyle birlikte, internet medyası oldukça yaygınlaştı. Bu konuda bir yasal düzenleme oluşturulmasının acil olarak gerekli olduğunu düşünüyoruz. Sizinde desteklerinizle bu yasa tasarının yakın zamanda çıkarılacağını düşünüyoruz”dedi.

”Düzenlemeler Komisyonda,Yakında Sonuçlanacak”

Boyacı’nın ardından söz alan Başkan Necip Filiz;”Değerli gazetici kardeşlerimiz ve mesai arkadaşlarımızla bir arada olmaktan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Biz tabi görevimiz gereği gün, haftanın bir çok zamanında gerek açılışlarda,programlarda,basın açıklamalarda bir araya geliyoruz. O yüzden birer arkadaş olarak bakıyoruz.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü2nün önemini bugün birkez daha anlıyoruz. Bugünün her yıl anılması bence çok önemli, bu vesile ile tüm gazeteci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizler sizin sorunlarınızı biliyoruz bahsettiğiniz konularda, çok eskiden bu yana sürüyüyor. Şuanda meclis komisyonunda olan bu sorunların en kısa zamanda mecliste ele alınacağını ve sonuçlanacağını ümit ediyorum”dedi.