AK Parti Fethiye’de görev dağılımı yapıldı!

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti ) Fethiye İlçe Başkanlığında görev dağılımı yapıldı, yol haritası çizildi.

AK Parti Fethiye’de görev dağılımı yapıldı!

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk başkanlığında teşkilat binasında yapılan toplantıya tüm yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dilek ve temennilerde bulunularak tanışmanın gerçekleştirildiği toplantıda, görevlendirmeler yapılarak izlenecek yol haritası hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz gibi 20 Eylül’de kongremizi tamamladık. Buradaki arkadaşlarımız kongre sonucunda seçildiler. 30 yönetim kurulu üyemiz var. Bizim önerimizi kabul edip bu davaya sahip çıktıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçen hafta ilk toplantımızı yapmıştık. Güzel bir ortamda deniz kenarında toplantımızı gerçekleştirmiştik. Bugün parti binamızda ise ilk olarak toplanıyoruz. Görev taksimi yapacağız. Bundan sonraki süreçte nasıl bir yol alacağız, nasıl ilerleyeceğiz bunları konuşacağız. Katıldıkları için bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk Başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde görev dağılımı şu isimlerden oluştu:

“İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Başkan Yardımcıları, İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Murat Koyuncu, İlçe Teşkilat Başkanı Zafer Aykaç, İlçe Seçim İşleri Başkanı Adnan Özal, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Hüdaverdi Sarper Konakçı, İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Hilal Günay, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Süleyman Koca, İlçe Ekonomi İşler Başkanı Kerim Arslan, İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Salih Dündar, İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı Mevlüt Ülker, İlçe Sekreteri Mustafa Dişdiş.

Yayınlama: 13.10.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.