Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Kampanya Süreci için İzmir’de

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi açıklayan AK Parti İzmir’de Mart 2019’daki yerel seçimler için hazırlıklar devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan

Seçim kampanyalarında sosyal medyanın gün geçtikçe önem kazandığı dönemde AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal teşkilatlara bilgilendirme yapamak üzere İzmir’e geldi.

İl Başkanı Aydın Şengül de hazır bulunduğu toplantıda, Mahir Ünal partisinin il başkanlığında ana kademe, ilçeler ve kadın kolları ile gençlik kollarının tanıtım ve medyadan sorumlu başkan yardımcılarıyla bir araya geldi.

Ünal’ın özellikle kampanya sürecinde sosyal medyanın kullanımı ve medya ile ilişkiler üzerine teşkilata yapması gerekenler noktasında bilgilendirmede bulunduğu ve dijital dönüşümün bir sonucu olarak klasik kampanyalar döneminin sona erdiğini, yeni bir seçim kampanyası üzerinde çalıştıklarını ifade ettiği öğrenildi.

Ak Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal sosyal medya hesabından toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, “İzmir İl Başkanlığımızın ev sahipliğinde İzmir ilçe teşkilatlarımızın Ana Kademe,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tanıtım ve medya başkanlarının katılım gösterdiği eğitim programında dijital kampanya döneminin öncüsü AK Partimizin yeni seçim kampanya sürecini değerlendirdik” dedi.