Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Teşkilatı’ndan Osman Zolan’a Tam Destek

31 Mart Mahalli İdareler

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’den tekrar aday gösterilen mevcut Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan için İl Binasında basın toplantısı düzenlendi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’nin adayı olan mevcut Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan için İl Binasında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Necip Filiz, Milletvekili Nilgün Ök, İlçe Başkanları, İlçe Belediye başkanları, Kadın Kolları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

“AK PARTİ LAFLA DEĞİL PROJE İLE SEÇİME GİRİYOR”

Toplantıda adaylarının Osman Zolan olduğunu ve kendilerine güvendiklerini söyleyen Necip Filiz, “Bugün çok güzel bir haberi paylaşmak adına toplandık. Denizlimizin değişen ve gelişen Türkiye’de buna ayak uyduran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile tekrar aday gösterildi. AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile kimse yarışamaz. AK Parti lafla seçime girmiyor projelerle seçime giriyor. Bu konuda kendinin kanıtlayan Osman Zolan ile seçime gitmekten onur duyuyoruz.Vatandaşlarımız ile çıktığımız bu yolda durmak yok yola devam. 2023 hedeflerine koşar adım giden hedeflerimize Denizlimiz de Osman Zolan Başkanımızla birlikte yürüyeceğimmize inancımız tamdır” dedi.

ÖK, GÜVENİNİ DİLE GETİRDİ

Kendisinin Belediye’de çalıştığı dönemde Osman Zolan’ı yakından tanıdığını belirten Milletvekili Nigün Ök,” Şehrimize 2004 yılında Nihat Zeybekci ile başlayan AK Belediyecilik anlayışı Osman Zolan ile devam ediyor. Denizli bir fiil çağ atladı. Bende yakınen çalıştığım için Osman Başkanımızla gurur duyuyorum. Asırlık yatırımları ile Denizli’yi parmakla gösterilen bir şehir haline getirdi. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum”şeklinde konuştu.

”EN GÜZELİ HALKIN GÖNLÜNDE OLMAKTIR”

Siyasi parti ayırt etmeksizin çalışacaklarını belirten Zolan,”31 Mart 2019’da milletimizin iradesine tekrar başvuracağız. Milletimizin bize verdiği emaneti gece gündüz çalışarak sahip çıkacağız. Biz bu milletin sorunlarını çözmek için uğraşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde tüm ülkemizde aday belirleme çalışmaları yapmakta. Halkımızın kabul edeceği adaylar belirleniyor. Biz Cumhurbaşkanımızdan aldığımız yetkiyi milletimize sunmak üzere yola çıktık. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi makamların en güzeli halkın gönlünde olmaktır. Biz bunu kendimize şiar edindik. Hangi siyasi parti mensubu olursa olsun hepsinin gönlüne girmek için gece gündüz çalışacağız. Biz aynı anlayışla sevdamız Denizli için gece gündüz hizmetlerimize devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendisini tekrar aday gösterdiği için teşekkür eden Zolan, “Cumhurbaşkanımız 2019 Mahalli idareler seçimlerinde beni tekrar uygun gördüler kendilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Denizli’mizde birçok ilklerimizin yapılmasında emeği olan Bakanım Nihat Zeybekçi beye de çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hizmetler gereklidir ama yeterli değildir. Gönüllere girmek gerekir en güzel hizmet gönüllere girmek demektir. Cumhurbaşkanımızı kendimize ideol edindik ve o yolda hizmet etmeye devam edeceğiz. Denizli için destan yazmak için 31 Mart’ta tekrar Denizlili vatandaşlarımızdan destek bekleyeceğiz. Denizli’yi dünya kenti yapmak için omuz omuza el ele tekrar çalışacağız” dedi.