
Teknik Direktör Özkan Ceylan, Denizli Milletvekili Ahmet yıldız bey’in Mahalle’de maç var” futbol turnuvası finali sırasında bayan futbolcuların TBMM’de ağırlanması ve Fransa’ da 16 ülkeden 20 takımın katılımıyla düzenlenen özel turnuvaya katılarak Büyükelçilik tarafından ağırlanmasında gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederek, kulübe her zaman destek olduğunu söyledi, teşekkür etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’da kendilerini ağırlayan teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederek, “Teknik heyetin desteği ve kızlarımızın gayreti ile Horozkentspor Türkiyeyi ve yurtdışında ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

Girdiği her müsabakadan madalya ve kupalarla ayrılan Denizlimizin gururu kızlarımızın ve kulüplerimizin her zaman yanındayız. Başarılı olan her oluşumun arkasındayız. Futbolcu kızlarımızı ve kulüp yetkililerini kutluyoruz, başarılarınızın daim olmasını dliyorum.” diye konuştu.
Horozkent teknik kadrosu ve futbolcular Milletvekili Ahmet Yıldız ile aynı karede poz vererek, ziyareti ölümsüzleştirdiler.