Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’den İYİ Parti’ye sürpriz transfer

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı dikkat çekici bir transfere imza attı. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Firdevs Diba Akkaya partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. Akkaya’ya rozetini İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hesmen Kırkpınar taktı.

İYİ Parti İzmir İl

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve İzmir İl İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Firdevs Diba Akkaya partisinden istifa ederek, İYİ Parti’ye üye oldu.

Akkaya için İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda rozet takma töreni düzenlendi. Akkaya’ya parti rozeti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar tarafından takdim edildi.

Akkaya, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada Kırkpınar’ın davetiyle İYİ Parti’ye katılma kararı aldığını belirterek, kendisine teşekkürlerini sundu.

Firdevs Diba Akkaya’nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Sayın İl Başkanı’m, çok değerli Yönetim Kurulu’nun iyi ve cesur yürekleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan’larım, değerli üyeler ve saygın basın mensubu arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı saygı ve selamlarımla ‘merhaba’ demek istiyorum… Sizler de biliyorsunuz ki düşüncelerini hiçbir koşulda değiştirmeyen, yanlışları göremeyen ve duyamayanlar sadece ölülerimiz  ve de delilerimizdir. Şahsım olarak bu değişim ve dönüşüm kararını alırken, her şeyden önce bir anne olduğum için, kendimce ve günlerce vicdanımın sesini dinledim. Bunca israf, bunca ayrımcılık, bunca vurdum duymazlık, bunca ekonomik dar boğazdaki rahatlıklar, bunca egolu tavırlar karşısında, sanki ‘dağları ben yaratmışım dercesine’, tabana tavandan bakan bir çalışma anlayışı ile, bir yönetim ile birleştiren değil ayrıştıran, aziz insanlarımızı kutuplaştıran, ‘biz değil ben’ deyip kibirli davranışlarla iç içe olmamın artık mümkün olmadığını gördüm ve Ak Parti’den bu istifa kararımı geçen hafta aldım.

Şahsım olarak herhangi bir etki altında kalmadan beni onure eden il başkanımızın ve yönetiminizin nazik davetiyle size, İyi Parti’ye gelmeden gurur duydum ve iyilerin cesurların saflarında, hele hele başımızda olan bir kadın genel başkanımız Meral Akşener yanında partisinde olmaktan son derece huzurlu ve gururluyum. Doğru bir karar aldığıma inancım ve güvenim tamdır. Bu vesile ile son sözüm olarak şunu söylemek isterim ki; vicdani bir farkındalıkla hareket etmek bana daha bir güven ve daha bir huzur verdi. Büyük şairimiz M. Akif’in dediği şu anlamlı sözle cümlelerimi  bitirmek isterim, ‘Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem’ hepinize saygılar sunar, tekrar başta genel başkanımızın partisinde olmakla, sizlerle olmakla, iyilerin ve cesurların kapısını bu kardeşinize açtığınız için, davetiniz için çok teşekkür ederim.”