Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’li Eşin, Söke’yi ziyaret etti

AK PARTİ AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI RIDVAN EŞİN, SÖKE ZİYARETİNDE ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAKLARINI BELİRTEREK, “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİZİM İŞİMİZ” MESAJI VERDİ

AK PARTİ AYDIN BÜYÜKŞEHİR

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, Söke ziyaretinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirterek, “Gönül belediyeciliği bizim işimiz” mesajı verdi.

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Rıdvan Eşin, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce Aydın’ın ilçelerinde parti teşkilatlarını ziyaret eden Eşin, şimdi de Aydın’ın ilçelerinde sokakları gezerek, vatandaşla bir araya geliyor.

Söke’de vatandaşlarla sohbet eden Rıdvan Eşin, verimli tarım topraklarına sahip Söke’nin tarihi ve doğal güzelliklerine dikkat çekti. Eşin, Söke’nin tarımın yanında turizmde de adından söz ettirir bir ilçe olması için projeler hazırladıklarını anlattı. Eşin, Türkiye’nin pamuk ambarı Söke’de pamuğun işlenmesi, tanıtılması ve pazarlanması ile ilgili uluslararası çalışmalar planladıklarından bahsetti.

Söke’nin alt ve üst yapısını inşa ederek yaşam standardını yükselteceklerini anlatan Rıdvan Eşin, “Gönül belediyeciliği bizim işimiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız inşallah” diye konuştu.