Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akhisar’da 4 Elektrik Panosu Yenilendi

Bu haberin fotoğrafı yok
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı 4 mahallede yer alan içme suyu sondajlarının elektrik panolarını yeniledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde arızalardan kaynaklı su kesintisi yaşanmasını en aza indirmek için bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba, Bünyaniosmaniye, Dereköy ve Sünnetçiler mahallelerindeki elektrik panolarını baştan aşağıya yeniledi.Mahallelerde hayata geçirilen çalışma sayesinde olası elektrik arızaları dolayısıyla su kesintisi yaşanmasına sebep olan eski elektrik panoları yenilenerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu sağlandı.

“MASKİ sayesinde su konusunda hiçbir sorun kalmadı”

Bünyaniosmaniye Mahalle Muhtarı Ali Tümer, “Mahallemizdeki mevcut sondajın elektrik panosu çok eski idi. Özellikle yaz aylarında sık sık arızalar meydana gelip su kesintileri yaşanıyordu. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik ve sağ olsunlar hemen gelip panoyu yenilediler. Şuan hiçbir sorun kalmadı. MASKİ, daha önce içme suyu depomuzu da tamamen yenilemişti. Mahallemizin su konusunda hiçbir sorunu kalmadı. MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Her türlü hizmet mahallemize geliyor”

Dereköy Mahalle Muhtarı Halil Bilen, “Manisa Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün tüm hizmetlerinden yararlanıyoruz. Her türlü hizmet mahallemize geliyor. Sondajımızın elektrik panosu da yenilendi. Bu çalışmada emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.