Akşener, ‘Adayımız Bahtiyar’ Dedi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partisinin salı günleri grup toplantısında ittifak doğrultusunda belirlenen belediye başkan adaylarını tanıttı.

Akşener, ‘Adayımız Bahtiyar’ Dedi!
Yayınlama: 25.12.2018
A+
A-
İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar’ı kürsüye çağıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ümit Bahtiyar’ın elini kaldırırarak, ‘Sayın Ümit Bahtiyar, Denizli Büyükşehir Başkan Adayımız’ diyerek grup toplantısında yer alan partililere tanıttı.

CUMA GÜNÜ AÇIKLANMIŞTI

CHP tarafından İYİ Parti’ye bırakılan Denizli Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için bir çok isim konuşulurken, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’nun cuma günü yaptığı açıklama ile Ümit Bahtiyar olduğu netleşmişti.

İLK AÇIKLAMAYI SOSYAL MEDYADA YAPMIŞTI

İYİ Parti ve CHP’nin ittifak doğrultusunda DenizliBüyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı Ümit Bahtiyar olarak açıklandı. Ümit Bahtiyar adaylığının açıklanması ile birlikte sosyal medyadan bir açıklama yayınlamıştı. Bahtiyar, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Bizim için siyaset; her zaman, hakkın, adaletin, demokrasinin ve ortak aklın egemenliğinde, temel hak ve hürriyetlerin güvence altına alındığı, huzurlu ve daha yaşanabilir bir toplum için var gücümüzle çalışmayı ifade etmiştir. Bu amaç doğrultusunda, bize verilen her görev başımızın tacıdır. Bugün İyi Parti ve CHP’nin oluşturduğu “ittifak çatısı” altında, yine aynı hedefler için çalışacak olmaktan büyük onur duyuyorum. Bizi bu adaylık için destekleyen Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Musavat Dervişoğlu, Denizli Milletvekilimiz Sn. Yasin Öztürk, il ve tüm ilçe teşkilatlarımıza, “ittifak çatısı” altında desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi bugün de  “gücümüzü birliğimizden alacağımıza” inancım tamdır. Her yönden daha yaşanabilir bir Denizli için; zaman birlikte yola çıkma zamanıdır. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun…”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.