Akşener Denizlililerle Buluştu

Akşener Denizlililerle Buluştu
Yayınlama: 27.05.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, miting için Denizli’ye geldi.

Denizli’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, 29 Ekim Bulvarı’nda toplanan kalabalığa hitap etti. Miting öncesi sağanak yağmurun yağması, Akşener’i dinlemeye gelen vatandaşları engellemedi. Mitinge başlayan Akşener, yağmur altında ıslanan Denizlililerden helallik istedi.

İşte Akşener’in sözlerinden Öne Çıkan Başlıklar:

“Belayı Başınızdan Attınız”

“Bana bakın. Bu arkadaşı nereden buldunuz? Dediniz ki Denizli’ye bela olmasın milletin başına bela olsun. Attınız başınızdan. Sanayi şehrinden gelen kişi kurla ne işimiz olur diyor. Cahil desen cahil değil. Ahmak desen ahmak değil. Hayır ahmak olsa cep doldurmayı bilmez. çok akılı olduğu kesin…

“Bunun Patronu Var Ya, Çok Kızgın”

Ekonomi Bakanı çıkıp diyorki dolarla işiniz olmaz. Hadi ordan be. Hadi oradan cahil, hadi oradan. Ama şimdi kadınlar çok azıcık dertleşeceğiz. Yalnız bir şey var. Bunun patronu var ya o çok kızgın. Bana bir şey diyecek söyleyemiyor. Arada bir ‘eyyy’ diyecek ama kendini tutuyor.

“Medya Beni Göstermiyor Diye Ağlaşmadın”

Şimdi yeni bir dümen var. Deniliyor ki bana, kendileri söylüyorlar kendileri yazıyorlar. Ben bu güne kadar hiçbir meydanda beni medya göstermiyor diye ağlaşmadın. Bilirim ki sarayın ekranları yerine milletimin kalbi… Dolayısıyla yani ne gerek var. Rica ederim. Benim yerim burası. Medyanın koltuklarında oturacağıma Denizli meydanında bu mahşeri kalabalıkla hasbihal ederim daha iyi…

“Tayyip Erdoğan Hırsızlık Yapmıştır”

Bir siyesetçinin öncelikle bilmesi gereken şey milletinin geliri, gençlerin cebindeki paradır. Ben şimdi bunun gerisini getiriyorum iyi olmuyor. Biliyorsunuz muhterem bir yüzük ile yola çıktı. Dedi ki kendisi… Ben yalancısıyım valla kendi söyledi. Bu yüzüğün dışında başka bir şeyim yok, mal mülk edinirsem bunun dışında bilin ki Tayyip Erdoğan hırsızlık yapmıştır… Ben bir şey demiyorum. Kendisi söylüyor. Hakikaten haklısın…

“Öyle Bir Kibir Var Ki Çıktı Aranızdan”

O saray var ya o saray. Hepinizin cebinden çıkan paralarla yaptırılan saray. İçinde at binme yerleri yapılmış canları sıkılmasın diye… Bacım senin çocuk atabiniyor mu… Seninki… Yahu ata binen çocuğu olan yok mu aranızda. İşte millet burada. Öyle bir kibir var ki koptu aranızdan. Çıktı aranızdan. Şu anda bir kamyon koruma ile geziyor. Kardeş kimden korkuyorsun. Sizden…. Ahanda benim 4 tane… İki tane arabada iki tane burada. Resmi polis burada. O da eski içişleri bakanı olduğum için. Ne var yani… Milletim korur beni milletim.

“Halkın Çocuklarının 5 lirası yok cebinde”

Şimdi asıl mesele şu. Cebinde 5 lirası olan hiç parası olmayan halkın çocukları. Ama rezidanslarda oturan trilyonlarla oynayan kumarhanelerden çıkmayan bir baltaya sap olamamış bakan çocukları var bu ülkede. O bakan çocuklarının yanında değil burada bulunan vatan çocuklarının yanında olacağım.

“16 Yıldır Şu Fabrikayı Yaptım De Dişimi Kıracağım”

Fabrika yapacağız. Şimdi diyor ki: bizim fabrika yapma işlerimizi kıskanıyorlar. Yahu göster bir fabrika dişimi kıracağım. Yani 16 yılda şu fabrikayı yaptım de dişimi kıracağım. Yok böyle bir şey. Petkim’i Tüpraş’ı, Seka’yı limanları sattın, limanları sattın en son şeker fabrikalarını sattın. Halktan sesler üzerine… TRT’yi ben satacağım. Parasını size vereceğim size. Çok eğlenceli günler geçiriyoruz. Bu kötü günler içinde neşem sizsiniz… Bizi 37 saniye vermiş. TRT’yi satıp gençlere o kaynakla iş imkanı sağlayacağım.

“Neyin Var da Neler Verdin?”

Denizli ile ilgili bir çok şey biliyorum. Canınızı yakmak istemediğim için  söylemiyorum. Ama meşhur FETÖ meselesini konuşmak lazım. Denizli ile ilgili bir çok şey biliyorum. Canınızı yakmak istemediğim için  söylemiyorum. Ama meşhur FETÖ meselesini konuşmak lazım. Sonra 17-25 Aralık çıktı. Zekeriya Öz’e zırhlı araçlar verildi. Cici yapıldı. Fakir Anadolu çocukların bunların eline teslim ettiler tık yok. Ne zaman oldu 17-25 Aralık. Birden ayıldı abi.. O arada enteresan bir şey söyledi. Ne istediniz de vermedik? Yahu bir terör örgütü senden neler istedi acaba.. Ne istediyseniz vermedin mi. Ne istendi senden. Neyin varda neler verdin. Bu ülkelerin aleyhine neler oldun. Kozmik odaya girildi. Bu ülkenin en önemli sırlarını teslim ettin. Bu sırlar nerelere gitti. Ülkenin sırtını açık bıraktın. Sonra dedi ki Allah’ım beni affetsin aldatıldık… Bütün bunlar olurken sen bostan korkuluğu muydun? Dün itibariyle gencecik harbiyeli talebelere en büyüğü 18 yaşında. Defalarca müebbet verdiler. Hulisi Akar niye oturuyor. Madem ki, bu gariban çocuklar.. Bu çocukların anaları bu devlete emanet etti. 15 yaşında bir gencin komutanı yürü dediği zaman… Askerliği er yapanlar bilir. Erlerin ceza alması mümkün mü… Harbiyeli çocukların ceza alması mümkün mü? Bu çocuklar silah çekti mi hayır… Bir tane görüntü yok. Hepsi de oturmuşlar istiklal marşı söylüyor. Buraya kadar sakallı kafalar kel adamlar da onlara vuruyordu. Peki 15 Temmuz bir darbedir. Ona sebep sensin Tayyip Erdoğan… Ordunun içine elini sokmasaydın, genel kurmay başkanını FETÖ’cülere uyup yargılamasaydın. FETÖ’cü generalleri terfi ettirmek için devletin generallerini hapse attırmasaydın, 15 Temmuz olur muydu?… Sen hata yaptın, millet devleti sokaktan topladı. Şimdi bütün bu hataların bedelini bu millet ödüyor. Artık kandırılmak yok, artık kandırmak yok, artık canın istediği gibi rakip seçmek yok. Yetti gari yetti gari… Şimdi biz varız. Tülbent devrimi yapan kadınlar var. Umutları ellerinden çalınmış gençler var. Bakan çocuklarının karşısında işsiz vatan çocukları var. Artık işin zor…

“Tarlasına Küsen Çiftçiyi Barıştıracağız”

Çiftçiyi tarlasıyla küstürdü bunlar o tarla ile barıştıracağız onları…Bunlar ATatürk’ü silmeye çalıştılar. Gönlünüzden silemediler. İlk iş olarak Kuleli ve Işıklar Askeri liselerini tekrar açacağım. İyi okul kötü okul, devlet okulu özel okul zengin çocuk fakir çocuk ayrımını eğitimde ortadan kaldıracağım”.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.