Alacak verecek kavgasında Özgür Naygı silahla vurularak öldürüldü!

İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen olayda alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada S.İ, 25 yaşındaki Özgür Naygı’yı başından tabanca ile vurarak öldürdü.

Alacak verecek kavgasında Özgür Naygı silahla vurularak öldürüldü!
Yayınlama: 23.02.2021
A+
A-

Alınan bilgilere göre olay, İzmir’e bağlı Konak ilçesinde meydana gelen olay, öğle saatlerinde Tepecik semti 1217 sokakta bulunan bir apartmanın 3. katında gerçekleşti. Daha önce aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen S.İ. ve Özgür Naygı arasında tartışma yaşandı. İki kişi arasında tartışma büyüyünce S.İ. isimli şahıs, yanında bulunan tabancasını Özgür Naygı’ya doğru ateşleyerek olay yerinden uzaklaştı. Tartışma sonrası duyulan silah sesi üzerine çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri geldi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı

İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından başından ağır şekilde yaralandığı tespit edilen Özgür Naygı, Konak ilçesinde yer alan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 25 yaşındaki Naygı, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Naygı’nın cansız bedeni, savcı incelemesinin ardından, otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri de olayın ardından kaçan S.İ. için arama çalışması başlatırken mahalleye çevik kuvvet ile özel harekat polisleri sevk edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.