Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alcı Ortaokulu’na Kütüphane Kurmak İçin Kampanya Başlattılar!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde daha önce ‘okul radyosu’ ve sınıflar arası futbol müsabakalarında uyguladıkları ‘VAR’ sistemi ile gündeme gelen Alcı Ortaokulu için kütüphane kampanyası başlatıldı.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde daha
Sınıflararası futbol maçlarında uyguladıkları VAR sistemi ile ulusal basında geniş yankı bulan Denizli’nin Acıpayam ilçesi’ne bağlı Alcı Mahallesinde bulunan Alcı Ortaokulu için yeni bir kütüphane kurma kampanyası başladı. Alcı Ortaokulu öğretmenlerinin insiyatifi ile düzenlenen kampanyada öğretmenler, öğrencileri için eğitici ve yararlı olabilecek kitapları belirleyerek bir liste oluşturdu. Listede bulunan kitapları okula destek olmak isteyen gönüllüler, okul öğretmenlerinin belirlediği iletişim adreslerinden ulaşarak almak istedikleri kitabı söyleyerek okula bağışlayabilecek.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Okulun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise,
SİZİN DE DESTEĞİNİZLE ALCI ORTAOKULUNA YENİ BİR KÜTÜPHANE KURUYORUZ! “İnsanlar bir insanın bütün hayatının bir tek kitapla değişebileceğinin farkında değiller.” der Amerikalı aktivist ve insan hakları savunucusu Malcolm X. Biz ise bir çocuğun bütün hayatının tek bir kitapla değişebileceğinin farkındayız. Bu yüzden yeni bir projeye başlıyoruz. Desteklerinize ihtiyacımız var. En azından bu videoyu beğenip paylaşarak sesimizi daha fazla insana duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bir de kütüphanemiz olsa işte bitti! El ele veriyoruz, Alcı Ortaokulana yeni bir kütüphane kuruyoruz! Lütfen bize ulaşın!
ifadelerine yer vererek bir de video paylaştılar. Alcı Ortaokulu’nun bu destek çağrısına katılmak isteyen gönüller için iletişim adresleri: alciortaokulu@gmail.com , alialpersavuran@gmail.com , www.yasintekin.com.tr@gmail.com HABER: Serkan ÖZKURT İşte o video: https://youtu.be/brjxekLur-0