Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aliağa Belediyesi zabıtasından miniklere eğitim

ALİAĞA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ, İLÇEDEKİ ANAOKULLARINA ZİYARETLERDE BULUNARAK MİNİK ÖĞRENCİLERE ZABITA MESLEĞİNİ TANITIYOR.

ALİAĞA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ,

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçedeki anaokullarına ziyaretlerde bulunarak minik öğrencilere zabıta mesleğini tanıtıyor.

Aliağa Belediyesi, öğrencilerin küçük yaşlarda meslekleri tanıması, farklı alanlarda kendilerini geliştirmesi ve toplumsal bilincin artması için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Aliağa’daki anaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Aliağa Belediyesi Zabıta ekipleri, öğrencilere zabıta mesleğini tanıtarak bilgiler veriyor.

Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Kürşat Bahadır Turan’ın öncülüğünde verilen eğitimlerde, minik öğrencilere zabıta mesleğinin görev ve yetkileri ile öğrencilerin sorumlulukları hakkında bilgiler verildi. Minik öğrenciler, meslek tanıtımının ardından işletmelere temsili denetlemeler gerçekleştirerek öğrendiklerini uygulamalı olarak pratiğe dönüştürdü; ayrıca öğrencilere Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından zabıta baskılı tişört ve şapka da hediye edildi.

Minik öğrencilere zabıta mesleğini tanıtmak ve sevdirmek istediklerini belirten Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Kürşat Bahadır Turan, “Öğrencileri zabıta mesleğinin görev ve sorumluluklarının yanı sıra toplum kuralları hakkında bilgilendirmeye çalıştık. Küçük yaşta başlayan eğitim ve bilgilendirme bilinçli ve duyarlı bir toplumun inşası için ilk adım olacaktır” dedi.