Aliağa Petkimspor evinde kazandı!

Basketbol Süper Ligi’nin 22. Haftasında sahasında OGM Ormanspor’u konuk eden Aliağa Petkimspor sahadan 83-78’lik skorla kazandı ve üst üste 2. Galibiyetini aldı.

Aliağa Petkimspor evinde kazandı!
Yayınlama: 01.03.2021
A+
A-

Karşılaşmanın ilk çeyreği kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken Okben’in son saniyelerde bulduğu isabetle Petkimspor çeyreği 18-17’lik skorla önde kapattı.

İkinci çeyrekte iki takım da etkili savunma yaparak oyuna girse de Dorukhan ve Hummer ile üst üste 3 üçlük isabeti bulan Petkimspor, ilk yarıyı 40-29 önde tamamladı.

3. periyota da oyunda tutunmak adına hamle yaparak başlayan Ormanspor, Ergi ile basketler bulsa da geri adım atmayan Petkimspor, skorda önde kalmayı başardı ve son çeyreğe 61-51’lik üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın son çeyreğinde Ormanspor’un geri dönüş hamleleri ilk bölümde sonuçsuz kalsa da 2.55 kala 78-65 geride olan deplasman ekibi 11-0’lık seri yakalayarak farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardı. Bu dakikadan sonra taktik faullerde hata yapmayan Petkimspor, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 83-76 kazanmayı başardı ve bu sezon 9. Galibiyetini aldı.  

Karşılaşmanın en skorer ismi Ormanspor’un deneyimli uzunu Elmedin Kikanovic oldu. 32 yaşındaki Bosna’lı uzun, maçı 23 sayı ve 6 ribaundla tamamlasa da mağlubiyeti engelleyemedi. Ev sahibi ekipte ise Kendrick Ray 19 sayı, 5 asist, Steve Zack ise 17 sayı – 10 ribaundluk performanslarıyla galibiyette pay sahibi oldu.

Aliağa Petkimspor BSL’nin 23. Haftasında Beşiktaş Icrypex’e konuk olacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.