Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aliağa’da bin zeytin fidanı toprakla buluştu

İZMİR’İN ALİAĞA İLÇESİNDE, “DAHA YEŞİL BİR ALİAĞA” SLOGANIYLA BAŞLATILAN AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA BİN ADET ZEYTİN FİDANI TOPRAKLA BULUŞTU.

İZMİR'İN ALİAĞA İLÇESİNDE, "DAHA

İzmir’in Aliağa ilçesinde, “Daha Yeşil Bir Aliağa” sloganıyla başlatılan ağaçlandırma seferberliği kapsamında bin adet zeytin fidanı toprakla buluştu.

Aliağa Belediyesi ile Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR)’nin iş birliğiyle fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Aliağa çıkışında bulunan 6 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan etkinlikte, bin adet zeytin fidanı toprakla buluşturuldu.

Fidan dikim etkinliğine; Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mahmut Çetiner, Park ve Bahçeler Müdürü Cahit Ayan ve ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe katıldı. ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, yeşile ve çevreye duyarlılıklarından ötürü katılımcılara teşekkür plaketi takdim etti.

Daha yeşil bir Aliağa için ağaçlandırmaya büyük önem verdiklerini belirten Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cahit Ayan, “Kent genelinde sürdürdüğümüz ağaçlandırma çalışmalarına bir yenisini daha ekledik. Çevre Koruma Dergisi ile birlikte organize edilen faaliyet kapsamında bin adet zeytin fidanının dikimini yaptık. Burada yapılan ağaçlandırma çalışması hem Aliağamızın yeşil dokusuna katkı sağlayacak hem de gelecek nesillere miras olacak” dedi.