Aliağa’da Temizlik Sürüyor

Aliağa’da Temizlik Sürüyor

Çevre temizliğine büyük önem veren Aliağa Belediyesi, ilçe genelinde periyodik olarak gerçekleştirdiği mıntıka temizliklerine ara vermeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmalar ile daha temiz daha sağlıklı bir Aliağa hedefleniyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturulan 8 kişilik ekip Yeni Şakran güzergâhındaki karayolu üzerinde temizlik çalışması yaptı. Gerçekleştirilen çalışma ile sürücüler tarafından yol kenarına atılan çöpler ve vatandaşlar tarafından gelişi güzel bırakılan şişeler, poşetler, evsel atıklar ve cam kırıkları titizlikle toplandı. Toplanan çöpler poşetlere doldurularak toplama alanına götürüldü. Çöp yuvasını andıran yol güzergâhı pırıl pırıl bir hale getirildi.

Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Handan Çetiner Şirin

Çalışmalarını daha temiz bir Aliağa hedefi ile sürdürdüklerini belirten Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Handan Çetiner Şirin, “Yaz aylarında başlattığımız temizlik seferberliği ile bugüne kadar ilçe merkezinde, ormanlık alanlarda, çay yollarında ve dış mahalle yollarında hummalı bir çalışma gerçekleştirdik. Temizlik seferberliği kapsamında çalışma programımıza karayollarını da dahil ettik. Yaptığımız temizlik ile görüntü kirliliğine, kötü kokuya yol açan ve doğaya zarar verebilecek tüm atıklar titizlikle toplandı” dedi.

Yayınlama: 06.01.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.