Altaş Denizlispor, Mesut Bakkal’ın Bandırmaspor’u 4 golle geçti

Altaş Denizlispor, eski teknik direktörü Mesut Bakkal’ın yönetimindeki Bandırmaspor’u deplasmanda 4-1 mağlup etti. Yeşil siyahlılar ligde kalma adına önemli bir 3 puan alarak ligde 16 puana ulaştı.

Altaş Denizlispor, Mesut Bakkal’ın Bandırmaspor’u 4 golle geçti

Spor Toto 1. Lig 23. hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor deplasmanda Bandırmaspor’a konuk oldu. Maçta Ayberk Demirbaş düdük çaldı. Demirbaş’ın yardımcılıklarını Uğurtan Demirtaş, Samet Özkul yaptı. VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da Onur Coşkunses görev aldı.

Altaş Egeyön Spor
Altaş Egeyön Spor

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ilk yarısının 18’nci dakikasında Bandırmaspor penaltı kazandı. Hakemin Dje Dje’nin elle müdahalesi sonrası verdiği penaltı kararı VAR kontrolü sonrası pozisyon öncesindeki ofsayt nedeniyle iptal edildi. İlk yarının kalan bölümlerinde Bandırmaspor rakip yarı sahaya yerleşerek, Denizlispor hızlı kontraataklarla gol arasa da topu ağlarla buluşturamadı. Takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

OĞUZ DENİZLİSPOR’U ÖNE GEÇİRDİ

İkinci yarıya Denizlispor etkili başladı. 58’nci dakikada Bekir Böke’nin şutunda direkten oyun alınana dönen topta, Mustafa Çeçenoğlu’nun şutu kalecide kaldı. Maçın 64’ncü dakikasında Denizlispor golü buldu. Gökhan Süzen’in soldan kullandığı kornerde savunmadan seken topu Oğuz Yılmaz kafa vuruşu ile ağlara gönderdi. Denizlispor bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

BANDIRMA’NIN CEVABI GECİKMEDİ

Bandırma’nın Denizlispor’un golüne cevabı gecikmedi. 658’nci dakikada Sokuou’nun soldan çizgiye inmesi sonucu kalecinin üzerinden topu aşırdı. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Saponjic altıpasta topa dokunarak ağlarla buluşturdu. VAR incelemesi sonucu hakem gol kararı verdi.

BEKİR HOROZ’U BİR KEZ DAHA ÖNE GEÇİRDİ

Maçın 78’nci dakikasında Denizlispor maçta bir kez daha öne geçti. Gökhan Süzen’in soldan kullandığı kornerde ön direkte Muhammed Gönülaçar topu altıpasa çevirdi. Altıpasta ayağını uzatan Bekir Böke topu ağlarla buluşturdu. Denizlispor bu golle maçta 2-1 öne geçti.

MUSTAFA FARKI 2’YE ÇIKARDI

Bekir’in golünden 1 dakika sonra Denizlispor bir gol daha buldu. 79’ncu dakikada Sol kanatta önüne aldığı topla ceza sahasına sokulan Mustafa Çeçenoğlu sert ve düzgün vuruşla topu kalecinin kapattığı köşeden ağlarla buluşturdu. Bu golle Denizlispor maçta skoru 3-1’e getirdi.

ÖZER SKORU BELİRLEDİ

Maçın 90+4’ncü dakikasında sağ kanattan Muhammet Özkal’ın ortasında ceza sahasında tek vuruş yapan Özer Özdemir topu ağlarla buluşturdu. Bu golle maç Denizlispor lehine 4-1’e geldi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı Altaş Denizlispor deplasmandaki mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

Altaş Denizlispor bu galibiyetle ligde puanını 16’ya yükseltti. Bandırmaspor ise 34 puanda kaldı. 24. haftada Altaş Denizlispor evinde Sakaryaspor’u ağırlayacak. Bandırmaspor ise deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Yayınlama: 04.02.2023
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.