Altay-Balıkesirspor maçı ne zaman?

TFF 1. Lig’de henüz galibiyetle tanışamayan Altay, yarın konuk edeceği Balıkesirspor’u yenerek bu sezon ilk galibiyetini almak istiyor.  Altay- Balıkesirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? tüm bu sorularınızın cevabın haberimizde bulabilirsiniz.

Altay-Balıkesirspor maçı ne zaman?
Yayınlama: 30.08.2019
A+
A-

Altay-Balıkesirspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 1. Lig’in ilk iki haftasında Ümraniyespor’a yenilen, İstanbulspor ile de berabere kalarak galibiyetle tanışamayan Altay, 3. hafta müsabakasında yarın Balıkesirspor ile kozlarını paylaşacak. Atatürk Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. İzmir ekibinde sakatlığı bulunan Oğuz Han’ın kadroda olmayacağı öğrenilirken, kırmızı kart cezası sona eren Özgür ise Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yaptığı açıklamada Balıkesirspor’u yeneceklerini söyledi.

Transfer sezonunda Hızlı davranan ve hedefini Süper Lig’e çeviren izmir’in siyah beyazlı ekibi Altay, İzmir Atatürk Stadı’nda Balıkesirspor’u ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak olan mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek.

Altay’ın kralı suskun başladı

Geçen sezon attığı gollerle rekorları alt üst eden Altay’ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, bu sezon henüz golle tanışamadı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’ın Portekizli gol makinesi Paixao, sezona istediği gibi başlayamadı. Geçtiğimiz yıl TFF 1. Lig’de attığı 29 golle hem gol krallığı apoletini takan hem de gol rekorlarını alt üst eden Marco, geride kalan 2 haftada henüz golle buluşamadı. Takımının Ümraniyespor ve İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmalara ilk 11’de başlayan ve toplamda 178 dakika siyah-beyazlı formayı giyen Paixao, rakip filelere gol atma başarısı gösteremedi. Deneyimli oyuncu, geçen sezon Altay formasıyla ilk gol sevincini ligin 2. haftasında oynanan Afjet Afyonspor maçında yaşamıştı. Transfer sezonunda birçok kulübü peşinden koşturan Marco Paixao, gelen tekliflere rağmen siyah-beyazlı takımda kalmıştı.

Altay-Balıkesirspor maçı ne zaman?

ALTAY- BALIKESİRSPOR

Stat: İzmir Atatürk Stadı

Hakem: Cihan Aydın

Saat: 21.45

Yayın: Bein Sports

Denizli’de otomobil içinde ceset bulundu!

YUKATEL Denizlispor’a yine ceza geldi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.