Altay ile Altınordu Kozlarını Paylaşacak!

SPOR TOTO 1. LİG’DE MÜCADELE EDEN İKİ İZMİR EKİBİ ALTAY İLE ALTINORDU, YARIN ATATÜRK STADI’NDA BİRBİRLERİNE RAKİP OLACAK.

Altay ile Altınordu Kozlarını Paylaşacak!

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden iki İzmir ekibi Altay ile Altınordu, yarın birbirlerine rakip olacak.

İzmirli futbolseverler yarın derbi heyecanını yaşayacak. Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Altay ve Altınordu, 14. hafta mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Atatürk Stadı’nda oynanacak derbi saat 13.30’da başlayacak. Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği müsabakanın yardımcı hakemleri Bilal Gölen ve Anıl Usta. Ev sahibi Altay taraftarı için yalnızca kapalı tribün açılacak. Konuk Altınordu taraftarları ise takımlarını kale arkasında destekleyecek. Siyah-beyazlı yönetim, her iki taraf içinde bilet fiyatını 15 TL olarak belirledi. Altınordu haftaya 18 puanla 8. sırada girerken, Altay ise topladığı 16 puanla puan cetvelinde kendisine 11. basamakta yer buldu. Derbide konuk Altınordu taraftarları kale arkasında takımlarını destekleyecek.

ALTAY EKSİKSİZ, ALTINORDU’DA 3 EKSİK

Derbiye Altay eksiksiz olarak çıkacak. Siyah-beyazlılarda kart cezaları sona eren Atakan ve Özgür’ün yanı sıra sakatlıktan çıkan Daf da görev verilmesi halinde yarın sahada olabilecek. Altınordu’da ise uzun süreli sakatlık yaşayan Kemal Rüzgar, Ali Mert ve Enes Kubat sahada olamayacak Takımların muhtemel 11’leri şöyle:

Altay: Egemen, Özgür, İbrahim Öztürk, Gençer, Yasin, Atakan, Ferhat, Aganovic, Furkan, Pedro, Paixao.

Altınordu: Erce, Yusuf, Sinan, Hasan, Kerim, Alican, Oğulcan, Muhammed, Atakan, Murat, Serdar.

Yayınlama: 30.11.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.