Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altay ‘‘TSYD Kupası’na Odaklandı

Bu haberin fotoğrafı yok

Spor Toto 1. Lig’e 11 Ağustos Cumartesi günü başlayacak Altay’da gözler, lig öncesi son prova olacak 46. TSYD Ege Dostluk Kupası’na çevrildi.

7 yıl aradan sonra Spor Toto 1. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Altay, 11 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45’te Ümraniyespor maçıyla başlayacak zorlu lig maratonu öncesi eksiklerin görülmesi adına son prova niteliğindeki 46. TSYD Ege Dostluk Kupası’na odaklandı. 2 günlük iznin ardından bugün topbaşı yapan siyah-beyazlılar, 3 Ağustos Cuma günü saat 19:30’da Tire Tayfur Çiçek Stadı’nda Balıkesirspor ile karşılaşacak. Turnuva öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Altay Teknik Direktörü Alper Avcı, yarım asra yaklaşan bir gelenek olan TSYD Kupası’na katılan tüm ekiplere başarılar diledi. Yeni bir takım olduklarını vurgulayan Avcı; ‘‘TSYD Kupası’yla takımımızın son durumunu göreceğiz. Organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederiz. Turnuva adına yakışır şekilde dostluğun kazanacağı bir organizasyon olsun.’’ şeklinde konuştu.

2 Genç Karacabey’e kiralık gidiyor

Altay’da altyapıdan A Takıma alınan ve performanslarıyla göz dolduran Cenk Özkaçar ve Abdullah Altıntaş Karacabey Birlikspor’a gidecek. 17 yaşındaki stoper Cenk ve 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdullah, 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek Bursa temsilcisi Karacabey Birlikspor A.Ş.’ye kiralık verilecek.