Amerika’daki köpeklere Türk tasması

TASMALARIN EL İŞÇİLİĞİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN SARAÇ EMİN KUZUCUOĞLU, “İŞYERİMDE ÜRETTİĞİM KÖPEK TASMALARINI İNTERNET SİTEME KOYMUŞTUM. AMERİKA’DA YAŞAYAN BİR TÜRK FİRMA YETKİLİSİ ÜRETTİĞİM TASMALARI GÖRMÜŞ VE BENİMLE BAĞLANTIYA GEÇTİ” DEDİ.

Amerika’daki köpeklere Türk tasması
Yayınlama: 20.11.2018
A+
A-

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir saraç ustası, pitbull cinsi köpekler için ürettiği tasmaları Amerika’ya ihraç etmeye başladı. İlk olarak 150 parça tasma ihraç eden saraç ustası şimdi de sipariş aldığı 500 tasmayı zamanında teslim etmek için kolları sıvadı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan saraç ustası Emin Kuzucuoğlu, pitbull cinsi köpekler için tasarladığı tasmaları kendi internet sitesinden satışa sundu. Amerika’da yaşayan Türk bir ihracatçı firma tarafından keşfedilen Kuzucuoğlu’nun ürettiği tasmalar Amerika’ya ihraç edildi. İlk etapta 150 parça tasma ihraç eden Kuzucuoğlu şimdi ise sipariş aldığı 500 adet tasmayı zamanında yetiştirebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kendi atölyesinde tek başına çalışan Kuzucuoğlu, günde 5-6 adet tasma üretebiliyor. Amerika’daki pitbull cinsi köpekler için özel olarak tasmaların üretildiğini belirten Kuzucuoğlu, “Ürettiğimiz ürünleri Amerika’daki pitbull köpeklerinin kullanılması amacıyla gönderiyoruz. Amerika’da aracı olan Türk firmayla iletişim halindeyiz. Aracı firma da Amerika’daki pitbull Amerikan kulübüne veriyor. Şu anda 150 tane gönderdim, 500 takımda sipariş aldım. Allah’ın izniyle bunun arkası gelecek. Fiyatlarımız da 60 dolarla, 400 dolar arasında değişiyor. Günlük kapasitem tek başıma çalıştığım için 5 veya 6 takım üretebiliyorum. Derilerimiz orijinal sığır derisidir. Yüzde yüz doğaldır. Bu ürünleri biz güvenerek veriyoruz. Yüzde yüz el işçiliğidir. Tasma, göğüslük, ağız koruma kafesi ve gezdirme zincirleri yapmaktayız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.