Ankara’da Denizlispor’a Yakışır Hazırlık

Spor Toto 1. Lig’de bu hafta zirve mücadelesini yakından ilgilendiren bir müsabaka yaşanacak. Bitime üç hafta kala lig ikincisi Denizlispor Ankara deplasmanında lig birincisi Gençlerbirliği ile karşılaşacak. 1. Lig’de tarihinin en iyi ikinci performansını gösteren Denizlispor Gençlerbirliği’ni yenmesi durumunda Süper Lige merhaba diyebilir.

Ankara’da Denizlispor’a Yakışır Hazırlık
Yayınlama: 30.04.2019
A+
A-

DENİZLİM Takımının Yanında Olacak

Denizlim Derneği ise Ankara’da takımını yalnız bırakmayacak ve tribünlerdeki yerini alacak. Ankara’da faaliyet gösteren Denizlim Derneği organize şekilde Denizlispor’u Ankara’da yalnız bırakmayacak. 5 Mayıs Pazar günü Ankara Eryaman Stadındaki karşılaşmada Denizlim Derneği tribünlerde olacak.

O Sene Bu Sene

Şampiyonluk yolunda takımlarını yalnız bırakmayacaklarını belirten Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, “Denizli’mizin değeri, Denizli’mizin takımı Denizlispor şampiyonluğunu Ankara’da ilan edeceğiz. Bizler de Ankara’da yaşayan Denizlililer olarak takımımıza gerek maç öncesi organizasyonlarımızla gerekse tribünleri doldurarak vereceğimiz destek ile Denizlispor’umuza sahip çıkacağız. 5 Mayıs Pazar günü Denizlili tüm hemşehrilerimizi ve gönlü Denizlispor aşkı ile yanan tüm vatandaşlarımızı Eryaman Stadına davet ediyorum. Denizlispor’umuz bu hafta Denizlim ile ele ele şampiyonluğa yürüyeceğinden hiç şüphem yok. O SENE BU SENE” dedi.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.