Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Erdoğan ve Bahçeli’den ‘Erken Seçim’ Görüşmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin erken seçim konusunda yaptığı zirve yaklaşık 30 dakika sürdü. Bahçeli, dün yaptığı açıklamada erken seçimin 26 Ağustos’ta yapılması önerisini getirmişti. 

 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM’de partisinin dünkü grup toplantısında “26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde, Türk milletinin yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili genel seçiminde Türkiye düşmanlarına hak ettikleri dersi vermesi en makul, en mantıklı, en akılcı, en demokratik yoldur” ifadesini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Meclis’te dün gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken, Bahçeli ile bir araya geleceklerini açıklamıştı.

Devlet Bahçeli kritik görüşme öncesi MHP Genel Merkezi’nden Beştepe’ye hareket etti. MHP lideri Devlet Bahçeli görüşmenin yapılacağı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geldi. ‘Erken Seçim’ ile ilgili yapılacak olan görüşme 30 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesin’de basın açıklaması yapacak. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Erdoğan’ın bugün Beştepe’de MHP lideri Bahçeli’yi kabulüne ilişkin saat 15.30’da basın açıklaması yapacağını belirtti.